měřič odchozích hovorů
měřič odchozích hovorů
čauky lidi shánim měřič odchozích hovorů - abych věděl kolik minut jsem provolal .existuje něco a nejlépe free
a musí to být pro ppc packet pro HTC
a musí to být pro ppc packet pro HTC
měřič odchozích hovorů
batery status/HomeScreenPlusPlus/počíta odchodzie hovory po sekundách,odchodzie SMS,prenos dát,teplota batérie,spotreba batérie,free RAM,free memory,využitie CPU v %,všetko sa dá super kontrolovať.Používam už dlhšie,úplná spokojnosť,ešte sa dá nastaviť vynulovanie meračov v príslušný ďeň.
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
měřič odchozích hovorů
parada ze je nieco taketo, som zvedavy ako to funguje
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
měřič odchozích hovorů
Funguje skvěle, a můžeš si v té aplikaci nastavit,dle datumu vyúčtování služeb,že ti to bude veškeré hovory (odchozí i příchozí- to samé platí i pro sms i data) ,sms a datová připojení ukladát do textového formátu. Defacto ti to udělá podrobný výpis všeho co potřebuješ vědět.
měřič odchozích hovorů
Keby si chcel podrobne nastavenia co a ako pocitat mozes skusit Calls Control. http://callscontrol.ic.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Tarif naklikas vo webovom rozhrani, snad nebude problem, keby bol tak kludne s tym pomozem. Malo by to snad ist aj na touch2. (-:
-
ACEMajky
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy note 3
měřič odchozích hovorů
Nevite nejkdo, jak to rozhybat na omnii II? Instaluju, najdu ikonu, klepnu na ni a nic, program a ni zadnemenu se nespusti...franco wrote:batery status/HomeScreenPlusPlus/počíta odchodzie hovory po sekundách,odchodzie SMS,prenos dát,teplota batérie,spotreba batérie,free RAM,free memory,využitie CPU v %,všetko sa dá super kontrolovať.Používam už dlhšie,úplná spokojnosť,ešte sa dá nastaviť vynulovanie meračov v príslušný ďeň.
měřič odchozích hovorů
no ono sa ti to ani nevie spustiť z menu>programy.Ono ten program sa objaví v Start>Setting>Today a tam si ho odfajkni.
T.j.--->Home Screen PlusPlus.
Potom daj OK a na obrazovke Today potom pridrž stylusom na otvorenie menu a tam daj možnosti.
No a už len ponastavuješ,čo chceš a malo by to fičať.
T.j.--->Home Screen PlusPlus.
Potom daj OK a na obrazovke Today potom pridrž stylusom na otvorenie menu a tam daj možnosti.
No a už len ponastavuješ,čo chceš a malo by to fičať.
měřič odchozích hovorů
no sice ano, ale clovek nesmie pouzivat sense alebo touch flo, inac to nejde...
měřič odchozích hovorů
..prečo by nemohol?Keď si doinštaluje ManilaTodayPage,tak vie prepínať medzi TouchFlo a Today

měřič odchozích hovorů
tak jsem si to nainstaloval, ale nejde mi to pustit natož tak nastavit. TF3 mám vypnuté, HomeScreen PlusPlus zatržené a nějak nic. Můžete poradit?
měřič odchozích hovorů
to Lublon
1:máš to inštalované do pamäte zariadenia,alebo na karte?
2:keď to označíš v menu Today,dáš OK--->čo sa ti zobrazí na úvodnej obrazovke?malo by tam byť stav batérie...taká malá ikonka v %
1:máš to inštalované do pamäte zariadenia,alebo na karte?
2:keď to označíš v menu Today,dáš OK--->čo sa ti zobrazí na úvodnej obrazovke?malo by tam byť stav batérie...taká malá ikonka v %
měřič odchozích hovorů
1. je to v paměti, ne na kartě
2. ta malá ikonka tam byla, pak jsem ale na něco asi blbě šáhnul a je pouze vrchní a spodní lišta.
Nastavení nemůžu najít ...
... tak už jsem to našel - nešlo to s nainstalovanou češtinou, teď už to jde(anglicky), jen si musím pohrát s nastavením ...
2. ta malá ikonka tam byla, pak jsem ale na něco asi blbě šáhnul a je pouze vrchní a spodní lišta.
Nastavení nemůžu najít ...
... tak už jsem to našel - nešlo to s nainstalovanou češtinou, teď už to jde(anglicky), jen si musím pohrát s nastavením ...
měřič odchozích hovorů
Taky se zapojím do tématu. (Mám HTC touche 2)franco wrote:batery status/HomeScreenPlusPlus/počíta odchodzie hovory po sekundách,odchodzie SMS,prenos dát,teplota batérie,spotreba batérie,free RAM,free memory,využitie CPU v %,všetko sa dá super kontrolovať.Používam už dlhšie,úplná spokojnosť,ešte sa dá nastaviť vynulovanie meračov v príslušný ďeň.
Prográmek jsem si stáhl, nakopíroval na kartu a odtud spustil instalaci. Telefon mi nahlásil. Že je nainstalováno do zařízení. Až potud bylo vše OK, ale žádný další krok už jsem nerozchodil .
V telefonu sice byla nainstalovaná složka, ale nic nešlo spustit. Pro jistotu jsem přes správce souborů program odinstaloval, ale vím, že něco takového potřebuji.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
měřič odchozích hovorů
A Tap&Hold na Today nefunguje?V nastavení menu Today a položky mít zatrhnuto.Vedle jsou 3 položky;UP DOWN Options.Pokud ani tady nejde nastavit,tak stahnout novější verzi nebo starší.
měřič odchozích hovorů
A zaskrtol si si ho na today?
měřič odchozích hovorů
To je na tom to podivné - žádné zaškrtávací tlačítka, prostě nejde se proboxovat k žádné dalěí nabídce.koumes wrote:A Tap&Hold na Today nefunguje?V nastavení menu Today a položky mít zatrhnuto.Vedle jsou 3 položky;UP DOWN Options.Pokud ani tady nejde nastavit,tak stahnout novější verzi nebo starší.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 01, 2010 18:35) --
Tak, po restartu na TODAY zaškrtnuto, ale do možností se dostat nelze.matoman wrote:A zaskrtol si si ho na today?
Co S tím?
měřič odchozích hovorů
S křížkem po funuse, ale pro ostatní uživatele doporučím program LCminutes.
Asi nejpokročilejší program (navíc freeware), který dokáže vypočítat nejen cenu za hovor, ale i za SMS a vyfiltrovat volné minuty popř. volné telefonní čísla.
Trochu složité na nastavení. Sám s tím mám problémy, ale nějak jsem to nastavil a snad dobře
Pokud by si ale někdo udělal práci a udělal český tutoriál, tak by to bylo vynikající

Asi nejpokročilejší program (navíc freeware), který dokáže vypočítat nejen cenu za hovor, ale i za SMS a vyfiltrovat volné minuty popř. volné telefonní čísla.
Trochu složité na nastavení. Sám s tím mám problémy, ale nějak jsem to nastavil a snad dobře
Pokud by si ale někdo udělal práci a udělal český tutoriál, tak by to bylo vynikající
-
Ivo Pavelka
- nováček

- Zařízení: xperia X10 mini pro
měřič odchozích hovorů
Je to trošku trapný dotaz, ale mám teprve dva dny Xperia X10 mini pro a nevím si rady, jak nainstalovat HomeScreen PlusPlus do telefonu.
Telefon bez problému připojím pomocí USB k počítači. Dokonce ho i vidím ve woknech, ale nevím do jaké složky mám nakopírovat HomeScreen_PlusPlus_UI.CAB, tak abych mohl spustit instalaci.
Můžete mi prosím někdo poradit?
Telefon bez problému připojím pomocí USB k počítači. Dokonce ho i vidím ve woknech, ale nevím do jaké složky mám nakopírovat HomeScreen_PlusPlus_UI.CAB, tak abych mohl spustit instalaci.
Můžete mi prosím někdo poradit?
-
baron
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise
měřič odchozích hovorů
Xperia X10 mini - nemá náhodou OS Android? Tohle je snad jen pro WinMobile.
-
Ivo Pavelka
- nováček

- Zařízení: xperia X10 mini pro
měřič odchozích hovorů
ano, mám Android. Myslel jsem, že to tam může fungovat.
Jestli to tam opravdu nejde nainstalovat. Můžete poradit nějakej SW na měření odchozích hovorů a sms?
Jestli to tam opravdu nejde nainstalovat. Můžete poradit nějakej SW na měření odchozích hovorů a sms?