Ochranná folie
Ochranná folie
Zdravím,
koupil jsem si ochranou folii na HTC HD 2 a před nalepením by se měl displej vyčistit, mohu vzít hadřík a vyčistit ho 100% technickým lihem ?
Předem díky.
koupil jsem si ochranou folii na HTC HD 2 a před nalepením by se měl displej vyčistit, mohu vzít hadřík a vyčistit ho 100% technickým lihem ?
Předem díky.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Ochranná folie
Vem iron a máš to.
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Ochranná folie
Vzdy jsem si na displej lepil u dotykovych dipleju folii, ale u HD2 kde je dotykovka ze skla je to podle mne zbytecne. Mam ho ale teprve tyden a a tak se chci zeptat tech co ho uzivaji delsi dobu jestli doporucujete folii lepit ci nelepit.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Ochranná folie
Mám ho bezmála rok. Bez ochrany. Display je nezničitelnej - ani škrábaneček. Pozor však na pád. Je to křehký. Vzpomínám, jak jsem u všech telefonů vždy opatrně a navlhko leštil display
. U HD2 stačí jakejkoliv hadr podobnej šmirglu (smirkový papír) a leskne se jak psí kule.
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Ochranná folie
ta to jsi mne potesil, prece jen folie je jasi uz zastarala technologie 
- Mira96
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
Ochranná folie
Osobně jsem vyzkoušel Invisible Shield na celý přístroj, ale nějak nadšený jsem z toho nebyl. Po třech měsících se na něm začaly objevovat hnědé fleky a tak jsem se s ním rozloučil. Nyní mám fólii na displeji zakoupenou v Electroworldu za 130 Kč a jsem s ní naprosto spokojený - po třech měsících bez jediného škrábance, jenom se musí nalepit na první pokus - při opakování nechce držet.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ochranná folie
Na kapacitni displej je folie temer zbytecnost,ale kdyz uz nekdo chce kupovat folii pak urcite doporucuji Brando.Lepsi 100KC priplatit,folie je antistaticka a da se aplikovat kolikrat chcete nez o stovku levnejsi smejd viz electroworld apod.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Ochranná folie
U HD2 má folie stejný efekt, jako polepit si okno u auta proti poškrábání. Lepší je to věnovat na charitu. 
Ochranná folie
Ja mam Brando Antiglare. Sice to trosku zkresli barvy, ale to me vubec nevadi. Hlavni je, ze displej neni vubec upatlanej a muj dojem je, ze i lepe pres folii reaguje na dotyk.
-
Codehunter
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Nokia E71
Ochranná folie
by jste se divili, ale ja mam telefon tyden, nosim ho jen v obalu a uz mam pod reproduktorem vlasovy skrabanec tak 1cm dlouhy. Sice to de videt jen pod urcitym uhlem ale je tam
....takze sem si objednal za 200kc 2ks origo HTC folie
- Mira96
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
Ochranná folie
Vyzkoušel jsem také Armor Invisible fólii zakoupenou na eBay a z Americka poslanou, ale dopadla stejně jako Invisible shield, objevil se uprostřed displeje hnědý flek. S tím "šmejdem" z Electroworldu jsem zatím velmi spokojen, dosud bez jediného škrábance a barvy nezkresluje. Na předcházejících fóliích jsem měl škrábance během nekolika dnů, případně již některý vznikl při vyhánění bublin.
PS: Ten šmejd z Electroworldu jsem doporučil i kolegovi na jeho nové HD2 a ten je s ní také velice spokojen.
PS: Ten šmejd z Electroworldu jsem doporučil i kolegovi na jeho nové HD2 a ten je s ní také velice spokojen.
Ochranná folie
před nalepením folie stačí iron či jiný čistící prostředek, třeba ty malý lahvičky na brýle.
používám antireflexní - ANTI-GLARE - obyč folii (3 kusy za ~5USD) a už bych jí nesundal, hlavně na přímém slunci a v metru je displej v pohodě čitelný.
používám antireflexní - ANTI-GLARE - obyč folii (3 kusy za ~5USD) a už bych jí nesundal, hlavně na přímém slunci a v metru je displej v pohodě čitelný.