Ochranná folie

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
pansrnka
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Ochranná folie

Post by pansrnka »

Zdravím,

koupil jsem si ochranou folii na HTC HD 2 a před nalepením by se měl displej vyčistit, mohu vzít hadřík a vyčistit ho 100% technickým lihem ?

Předem díky.
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Ochranná folie

Post by Libunda »

Vem iron a máš to.
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1

Ochranná folie

Post by Rady »

Vzdy jsem si na displej lepil u dotykovych dipleju folii, ale u HD2 kde je dotykovka ze skla je to podle mne zbytecne. Mam ho ale teprve tyden a a tak se chci zeptat tech co ho uzivaji delsi dobu jestli doporucujete folii lepit ci nelepit.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Ochranná folie

Post by Pistolník »

Mám ho bezmála rok. Bez ochrany. Display je nezničitelnej - ani škrábaneček. Pozor však na pád. Je to křehký. Vzpomínám, jak jsem u všech telefonů vždy opatrně a navlhko leštil display :). U HD2 stačí jakejkoliv hadr podobnej šmirglu (smirkový papír) a leskne se jak psí kule.
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1

Ochranná folie

Post by Rady »

ta to jsi mne potesil, prece jen folie je jasi uz zastarala technologie :)
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1

Ochranná folie

Post by Mira96 »

Osobně jsem vyzkoušel Invisible Shield na celý přístroj, ale nějak nadšený jsem z toho nebyl. Po třech měsících se na něm začaly objevovat hnědé fleky a tak jsem se s ním rozloučil. Nyní mám fólii na displeji zakoupenou v Electroworldu za 130 Kč a jsem s ní naprosto spokojený - po třech měsících bez jediného škrábance, jenom se musí nalepit na první pokus - při opakování nechce držet.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Ochranná folie

Post by htcjirka »

Na kapacitni displej je folie temer zbytecnost,ale kdyz uz nekdo chce kupovat folii pak urcite doporucuji Brando.Lepsi 100KC priplatit,folie je antistaticka a da se aplikovat kolikrat chcete nez o stovku levnejsi smejd viz electroworld apod.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Ochranná folie

Post by mike-biker »

U HD2 má folie stejný efekt, jako polepit si okno u auta proti poškrábání. Lepší je to věnovat na charitu. ;-)
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Ochranná folie

Post by hudyss »

Ja mam Brando Antiglare. Sice to trosku zkresli barvy, ale to me vubec nevadi. Hlavni je, ze displej neni vubec upatlanej a muj dojem je, ze i lepe pres folii reaguje na dotyk.
Codehunter
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia E71

Ochranná folie

Post by Codehunter »

by jste se divili, ale ja mam telefon tyden, nosim ho jen v obalu a uz mam pod reproduktorem vlasovy skrabanec tak 1cm dlouhy. Sice to de videt jen pod urcitym uhlem ale je tam :-( ....takze sem si objednal za 200kc 2ks origo HTC folie
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1

Ochranná folie

Post by Mira96 »

Vyzkoušel jsem také Armor Invisible fólii zakoupenou na eBay a z Americka poslanou, ale dopadla stejně jako Invisible shield, objevil se uprostřed displeje hnědý flek. S tím "šmejdem" z Electroworldu jsem zatím velmi spokojen, dosud bez jediného škrábance a barvy nezkresluje. Na předcházejících fóliích jsem měl škrábance během nekolika dnů, případně již některý vznikl při vyhánění bublin.
PS: Ten šmejd z Electroworldu jsem doporučil i kolegovi na jeho nové HD2 a ten je s ní také velice spokojen.
Jirak
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD2

Ochranná folie

Post by Jirak »

před nalepením folie stačí iron či jiný čistící prostředek, třeba ty malý lahvičky na brýle.

používám antireflexní - ANTI-GLARE - obyč folii (3 kusy za ~5USD) a už bych jí nesundal, hlavně na přímém slunci a v metru je displej v pohodě čitelný.
Post Reply

Return to “HTC HD2”