Prostě až na pár věcí jsem maximálně spokojen. Jsem dost zvědav jak to bude u tebe
HTC HD2 - spokojenost ?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
HTC HD2 - spokojenost ?
Fixace satelitů řádově vteřiny. Rychlost celkově hodně dobrá, i když samozřejmě jak co. Zvuk z repráku nic moc. Sluchátka používám BT (Motorola S9), s drátovými nevím. Display folii nepotřebuje.
Prostě až na pár věcí jsem maximálně spokojen. Jsem dost zvědav jak to bude u tebe
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
HTC HD2 - spokojenost ?
..a hlavně u HTC HD2 lepší výdrž baterie než u Desire. 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
HTC HD2 - spokojenost ?
ve všech bodech souhlasím s YAMATEM a dodám.....zatím nejlepší kvalitu zvuku a výdrž mám s použitím radia 2.14.50.04
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
HTC HD2 - spokojenost ?
telefon je skvělý, jen ten zvuk je opravdu horší.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
HTC HD2 - spokojenost ?
Telefon už takřka rok určitě patří k tomu nejlepšímu, co je k mání na trhu. Zejména na experimentování se hodí ze všech nejlépe. V poslední době k tomu přibyla úžasná možnost zkoušet různé portace Androida. V té první, co mám v podpisu, funguje všechno jak má. Plnohodnotná androidí ROM se kvapem blíží.
Rozhodně nelze souhlasit s názorem, že není potřeba folie. Sklo není tak tvrdé, jak se mnozí domnívají. Já jsem si ji koupil a aplikoval až po vzniku rýhy.
Rozhodně nelze souhlasit s názorem, že není potřeba folie. Sklo není tak tvrdé, jak se mnozí domnívají. Já jsem si ji koupil a aplikoval až po vzniku rýhy.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
HTC HD2 - spokojenost ?
jj, k tomu....folii jsem ,,nasadil" počínaje 5 vteřinou po vybalení z krabiceMilan Pištělka wrote:Sklo není tak tvrdé, jak se mnozí domnívají.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
HTC HD2 - spokojenost ?
No já ho mám bez folie a po mnoha měsících naprosto OK. Samozřejmě používám pouzdro.
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
HTC HD2 - spokojenost ?
To je na tom Desire s tou baterkou fakt tak špatně? Přemýšlel jsem, že bych Galaxy S vyměnil za Desire, ale začínám brzdit.
HTC HD2 - spokojenost ?
Jsem s HD2 spokojený, jen prostě nedokážu napsat sms bez toho, abych neudělal v každém slově nějaký překlep. Ta klávesnice je na houby. Člověk se silnějšími prsty je v pr... pytli...