je nějaká aplikace, která plně (kalendář, úkoly, poznámky, e-maily, kontakty atd. včetně plné a bezproblémové diakritiky a atd.) synchronizuje HTC Desire/Android s PC/Outlook přes USB (HTC Desire - USB -PC)??
Nic takového jsem nenašl, nejde mi o rady typu Google účet a synchronicaze pře internet, zkus WM a pod. Prosím držte se zadání.
Dále mě zajímá zda-li se dají v HTC Desire kontakty řadit dle například prvně příjmení, nebo název firmy. V Outlooku mám dle příjmení, ale po Hot sync se v Desire automaticky vše řadí prvně dle jména a úpravu dle mě nelze.
Jsem asi moc starý na to abych pochopil, jak je možné že když někdo prodává zařízení určené převážně pro komunikaci za více jak 10´000,- Kč a není k tomu řádný a plný Hot sync program od výrobce (přijde mi to jak kdyby Vám prodali auto a řekli, že si máte volant a řadící páku sehnat sám, ale že neví jestli vám tam jistě půjdou řadit bez problémů všechny rychlosti). Proč bych měl u takové zařízení něco hledat, dohrávat, a pod. Chci kopit a používat a kliknout a synchronizovat!!
Děkuji všem za případné rady a návody