Par dotazu na majitele HTC HD2 pred moznou koupi
-
Pupu
- nováček

- Zařízení: SE X10 black a spravuji i jedno HTC HD2
Zdravim, jakozto absolutni laik, ktery s WinMo zarizenim nikdy nepracoval dele nez par minut, mbych se chtel dotazat zkusenych, co maji HTC HD2 s oficko CZ romkou. Uvazuji totiz pro otce o vyberu noveho telefonu a vzhledem k provazanosti s exchange serverem v praci a pozadavku na co nejvetsi obrazovku (ma desne siroke prsty) me napadl prave HTC HD2. Zde ony dotazy:
1. Umi HD2 pres exchange synchronizovat krome kalendare, mailu a kontaktu taky ukoly (v menu jsem to videl, ale zajima me, zda to skutecne funguje?
2. Pokud ano, zobrazuji se tyto ukoly v HTC kalendari tak jako v Outlooku na PC, tzn. posunuji se ze dne na den dokud nejsou splneny a jsou videt i na today obrazovce?
3. Lze nejak bez vetsiho zasahu do telefonu dosahnout toho, aby na Today obrazovce misto tech tri obrich ikon bylo videt vice udaju z kalendare a jsou tam pripadne videt i ukoly?
4. Pokud ne, lze toho nejak snadno a bez flashovani apod. operaci dosahnout jinak? (pokud mozno tak, abych jen stahnul nejaky cab a pustil ho a bylo to)?
5. Lze do tech 9 poli na ikony dat i zastupce napr. na rychle zapnuti wifi, dani vibracniho rezimu apod.?
Vic me zatim nenapada, predem diky kazdemu za postrehy.
1. Umi HD2 pres exchange synchronizovat krome kalendare, mailu a kontaktu taky ukoly (v menu jsem to videl, ale zajima me, zda to skutecne funguje?
2. Pokud ano, zobrazuji se tyto ukoly v HTC kalendari tak jako v Outlooku na PC, tzn. posunuji se ze dne na den dokud nejsou splneny a jsou videt i na today obrazovce?
3. Lze nejak bez vetsiho zasahu do telefonu dosahnout toho, aby na Today obrazovce misto tech tri obrich ikon bylo videt vice udaju z kalendare a jsou tam pripadne videt i ukoly?
4. Pokud ne, lze toho nejak snadno a bez flashovani apod. operaci dosahnout jinak? (pokud mozno tak, abych jen stahnul nejaky cab a pustil ho a bylo to)?
5. Lze do tech 9 poli na ikony dat i zastupce napr. na rychle zapnuti wifi, dani vibracniho rezimu apod.?
Vic me zatim nenapada, predem diky kazdemu za postrehy.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
1) vlastně ani nevím...nepoužívám úkoly.
2) HTC kalendář ne, Today ne.
3) Ano, aplikace Co0kieHomeTab umožňuje velmi mocně upravit TodaySense včetně úkolů a mnohého dalšího.
5) I toto umí Co0kieHomeTab.
2) HTC kalendář ne, Today ne.
3) Ano, aplikace Co0kieHomeTab umožňuje velmi mocně upravit TodaySense včetně úkolů a mnohého dalšího.
5) I toto umí Co0kieHomeTab.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
ad. 1 - meto jede vse, vcetne ukolu.
-
Pupu
- nováček

Stevik: A jak a kde jsou pak ty ukoly videt? Pouze v outlook slozce? V HTC kalendari ani na Today se tedy skutecne neukazuji jak pise kolega vyse? Ty ukoly jsou pro me dost zasadni vec, proto se na to tak vyptavam.
6. Jak se vlastne na WinMo prepinaji aplikace v multitaskingu. Chce to nejaky manager, nebo staci HW podrzet nejake tlacitko jako na Androidu?
6. Jak se vlastne na WinMo prepinaji aplikace v multitaskingu. Chce to nejaky manager, nebo staci HW podrzet nejake tlacitko jako na Androidu?
-
Stevik
- smartguru

Moznosti je vic, bud klasicky (u ukolu se v HTC nenamahali s redesignem), nebo umistene na obrazovce, anebo Sensetasks (stesti, ze se namahal nekdo jiny a program udelal)

Urcite budou i dalsi programy.
a ad. 6. Treba muzes doinstalovat Resco Task Manager. Pridrzis tlacitko prijmuti hovoru a naskoci.

Urcite budou i dalsi programy.
a ad. 6. Treba muzes doinstalovat Resco Task Manager. Pridrzis tlacitko prijmuti hovoru a naskoci.

-
Pupu
- nováček

Diky moc i za ty obrazky. Ten druhy obrazek je defautni romka bez uprav nebo je to nejak potunene?
-
Stevik
- smartguru

Druhy obrazek (pokud myslis ty ukoly) je pouze lehce doladen krzeva
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... ht&start=0
Vsechno jsou zakladni komponenty, pouze jsem je vybral a vyskove umistil.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... ht&start=0
Vsechno jsou zakladni komponenty, pouze jsem je vybral a vyskove umistil.
-
Pupu
- nováček

Cili jestli tomu dobre rozumim, tak si sosnu akorat ten Cookies home tab, nainstaluju bez nejakych dalsich zasahu a pak si normalne pres volby primo na plose vse upravim, je to tak?
-
Stevik
- smartguru

A, samozrejme, jeste CHTEditor - Editor for Co0kie's Home Tab.
-
Pupu
- nováček

Ok diky, jdu si to secko nastudovat, jeste jeden stupidni dotaz: zustane i pak cely telefon v cestine?
-
Stevik
- smartguru

Jasne, cely cesky - cestina je v ROM.