Nízká výdrž HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Nízká výdrž HD2

Post by mike-biker »

Já jsem tedy naprosto spokojen s nastaveným. Pokud chci sichrovku, dám na Alarm 1 něžné zvuky a za 5 min. se rozječí hlas tchýně. Prostě dokonalé. A žádný problém. :lol:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Až na to, že nejprve zazní zvuk upomínky a nefunguje opakování zvuku jsem s ním vlastně taky docela spokojený...teda pokud můžu mít radost z něčeho, co mě budí do práce :lol:
mike-biker
moderátor
moderátor

Nízká výdrž HD2

Post by mike-biker »

Mě výdrž celkem uspokojuje, na to, jaký to je obr a jak má slabou baterku, to je docela slušné. Spíše jsem udiven nářky novopečených majitelů X10, kde je o 20% silnější baterka a nevydží to ani den. prý.... :?:
humbal
nováček
nováček
Zařízení: Htc touch hd 2 leo+ 8gb kingston

Nízká výdrž HD2

Post by humbal »

Tak sem si včera nainstaloval novou ROM 1.66.479.2 a RADIO 2.08.50.08_2 s doměním že se my výdrž baterie zvýší. s Původní ROM 1.48 byla výdrž baterie přibložně 10hod. v 7.15 Ráno sem měl 92% baterie, stáhl si aktualizace počasí,stavu na FB přes wifi. Šel jsem do školy tam poslechl tak 2 písničky, poslal tak 3 sms a akorát se koukal kolik je hodin, přišel sme domů okolo 3 zase sem aktualizoval počasí a stavy na fb, byl přibližně půl hodky na WIFI a tak 20min poslouchal hudbu a v 17.00 sem ho dával na nabíječku s 2% bateri. Ted s tou novou rom sem ráno měl na baterii 76% (přes noc ubylo 8%) udělal to co včera, šel do školy tam kamoš chvilku hrál hru teeter a ukazoval sem tak 5 min klukům navigaci, pustil tka 2 pisničky. Šel sme domu a zase stáhl ruzny aktualizace,a měl sem asi půl hodiny zaplí WIFI ale na netu sem nebyl. Ted je 20:19 a mám zase 2 % baterie. Je tam trochu zlepšení ale ne o moc. když je mobil v klidu tak sežere tak 3% za hodinu, ale jak se podivám kolik je hodin,prozvonim někoho hned 1% dolu, hraju ten teeter 5min a 2% dolu. Prostě jak se zapne nějaká aplikace tak de hned baterka rapidně dolů. Začínám přemýšlet jestli to není baterií, uvidím pár dnů ještě a pak možná koupím novou. Nechápu jak někomu může baterie vydržet 3 dny:-)
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by Pepa 3 »

Někde něco nemáš v pořádku. Když mobil zapneš,ať už hudbu,video nebo net,tak procenta samozřejmě letí dolů. Ale standartní výdrž v klidu je cca 4 % za noc ( 10 hodin ),nikoli za hodinu.
humbal
nováček
nováček
Zařízení: Htc touch hd 2 leo+ 8gb kingston

Nízká výdrž HD2

Post by humbal »

Přitom sem prováděl hardreset po nahrátí nove ROM, automatické aktualizace mám všechny vypnuté a skoro celí den mám vyplé zvuky, a mám doinstalované jen Modaco Nodata a nějakej soubor abych mohl mít v ikonách pod hodinama tlačitko wifi, ale ta vydrž byla stejná a když tam tihle nebylo..celkem mě to štve..sem ochotnej to nabíjet klidně každej den ale třeba to dám na nabiječku aspon v 22.00 a ne po v 7hod..
jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, SG II

Nízká výdrž HD2

Post by jokeeman »

U mě zabralo vyhození g-profile. Sice výborně udělaný prográmek, ale strašný žrout energie:-(
První noc jsem zaregistroval snížení odběru na polovinu. Běžně si to bralo za 8 hodin kolem 12-15%, nyní je to kolem 5-6%, což v případě HD2 považuji za velký úspěch:-)
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Nízká výdrž HD2

Post by sh.a.rk »

Pepa 3 wrote:Někde něco nemáš v pořádku. Když mobil zapneš,ať už hudbu,video nebo net,tak procenta samozřejmě letí dolů. Ale standartní výdrž v klidu je cca 4 % za noc ( 10 hodin ),nikoli za hodinu.
Muži si v klidu nemeří :lol: . K veci - podla tvojich vypoctov by potom telefon vydrzal 100/4= 25*10= 250hodin zapnuty na jedno nabitie co sa mi vidi ze je viac nez super :roll: Skus sa obetovat a za tyzden sa ho skus nedotknut. Po 7 dnoch by mal mat este stale dost stavy. Tie ukazovatele stavu baterie su znacne nepresne. Tych pricin tu uz bolo povedane tolko ze az (zle baterie, nedostatocne nabitie, aplikacie, neprepnutie do stanby, aktualizacie ...).
Najidealnejsie riesenie je tu uz myslim spomenute a to je - externa bateria(nabijacka)
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by Pepa 3 »

To nejsou propočty,to je fakt. Komentoval jsem úbytek přes noc,což v mém případě jsou 3-4%. Pokud ovšem to není člověk,co mobil přes noc nepustí z ruky. 8 % za noc, to je víc jak dvojnásobek, tak to vidím na nějakou doinstalovanou app. Jinak používám stále Rom 1.48 a indikátor stavu Touch X 1 percent batt. Samozřejmě když si s mobilem začnu hrát a trávit dlouhé chvíle,pak je to stejné jako když si spustím notebook na baterii.
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Nízká výdrž HD2

Post by Libunda »

Už jsem to vzdal hledat důvody, proč má moje HD2 tak malou výdrž.
A ejhle, sen se stal skutečností !!!
Hlásím, že moje HD2 ROM a Radio viz podpis má momentálně nejlepší spotřebu za posledních půl roku a to
bez jediné změny nainstalovaných aplikací. Jedu klasicky stylem. "autoinstall"
Tákže: záloha kontaktů, task29, instal ROM, HR a momentálně to vypadá na 30% za 30 hodiny cca... mě líbí !!!
mike-biker
moderátor
moderátor

Nízká výdrž HD2

Post by mike-biker »

Já jsem vyzkoušel pár ROMek i rádií a můžu říct, že jde jen o subjektivní pocit. Změny výdrže jsem nepozoroval. Důležité je nastavení a správné Radio. Já používám taky 2.10.50.08_2
hofula
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HD2

Nízká výdrž HD2

Post by hofula »

ja mam ROM Energy.Leo.23569.Sense2.5.Cookie.Jun.26 s RADIEM Radio_2.10.50.19_2 a s vypnutym wifi a Bluetooth, bez aktualizace počasi dám cca 12hodin. I přes noc kdy je zařízení v potovosti se vybíjí pořád stejně. asi nemá pohovostní režim. :cry:
flekis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Nízká výdrž HD2

Post by flekis »

Máte prosím někdo zkušenost s tímto programem? http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=5513 Jmenuje se LeoCpuSpeed a ovládá se pomocí něj procesor. Měla by pak vydržet i déle baterie. Nebo znáte něco podobného? Na starší HTC byla automatická úprava výkonu (spánek, vypnutý display, plný výkon.)http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=3515 Děkuji za odpověď.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 19, 2011 12:46) --

LeoCpuSpeed 3.0 teď jsem to stáhl, mám tel jen chvilku, tak se mi to nechce moc zkoušet, poradí někdo?
Post Reply

Return to “HTC HD2”