Nízká výdrž HD2
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Nízká výdrž HD2
Já jsem tedy naprosto spokojen s nastaveným. Pokud chci sichrovku, dám na Alarm 1 něžné zvuky a za 5 min. se rozječí hlas tchýně. Prostě dokonalé. A žádný problém. 
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Nízká výdrž HD2
Až na to, že nejprve zazní zvuk upomínky a nefunguje opakování zvuku jsem s ním vlastně taky docela spokojený...teda pokud můžu mít radost z něčeho, co mě budí do práce 
-
mike-biker
- moderátor

Nízká výdrž HD2
Mě výdrž celkem uspokojuje, na to, jaký to je obr a jak má slabou baterku, to je docela slušné. Spíše jsem udiven nářky novopečených majitelů X10, kde je o 20% silnější baterka a nevydží to ani den. prý.... 
-
humbal
- nováček

- Zařízení: Htc touch hd 2 leo+ 8gb kingston
Nízká výdrž HD2
Tak sem si včera nainstaloval novou ROM 1.66.479.2 a RADIO 2.08.50.08_2 s doměním že se my výdrž baterie zvýší. s Původní ROM 1.48 byla výdrž baterie přibložně 10hod. v 7.15 Ráno sem měl 92% baterie, stáhl si aktualizace počasí,stavu na FB přes wifi. Šel jsem do školy tam poslechl tak 2 písničky, poslal tak 3 sms a akorát se koukal kolik je hodin, přišel sme domů okolo 3 zase sem aktualizoval počasí a stavy na fb, byl přibližně půl hodky na WIFI a tak 20min poslouchal hudbu a v 17.00 sem ho dával na nabíječku s 2% bateri. Ted s tou novou rom sem ráno měl na baterii 76% (přes noc ubylo 8%) udělal to co včera, šel do školy tam kamoš chvilku hrál hru teeter a ukazoval sem tak 5 min klukům navigaci, pustil tka 2 pisničky. Šel sme domu a zase stáhl ruzny aktualizace,a měl sem asi půl hodiny zaplí WIFI ale na netu sem nebyl. Ted je 20:19 a mám zase 2 % baterie. Je tam trochu zlepšení ale ne o moc. když je mobil v klidu tak sežere tak 3% za hodinu, ale jak se podivám kolik je hodin,prozvonim někoho hned 1% dolu, hraju ten teeter 5min a 2% dolu. Prostě jak se zapne nějaká aplikace tak de hned baterka rapidně dolů. Začínám přemýšlet jestli to není baterií, uvidím pár dnů ještě a pak možná koupím novou. Nechápu jak někomu může baterie vydržet 3 dny:-)
Nízká výdrž HD2
Někde něco nemáš v pořádku. Když mobil zapneš,ať už hudbu,video nebo net,tak procenta samozřejmě letí dolů. Ale standartní výdrž v klidu je cca 4 % za noc ( 10 hodin ),nikoli za hodinu.
-
humbal
- nováček

- Zařízení: Htc touch hd 2 leo+ 8gb kingston
Nízká výdrž HD2
Přitom sem prováděl hardreset po nahrátí nove ROM, automatické aktualizace mám všechny vypnuté a skoro celí den mám vyplé zvuky, a mám doinstalované jen Modaco Nodata a nějakej soubor abych mohl mít v ikonách pod hodinama tlačitko wifi, ale ta vydrž byla stejná a když tam tihle nebylo..celkem mě to štve..sem ochotnej to nabíjet klidně každej den ale třeba to dám na nabiječku aspon v 22.00 a ne po v 7hod..
Nízká výdrž HD2
U mě zabralo vyhození g-profile. Sice výborně udělaný prográmek, ale strašný žrout energie:-(
První noc jsem zaregistroval snížení odběru na polovinu. Běžně si to bralo za 8 hodin kolem 12-15%, nyní je to kolem 5-6%, což v případě HD2 považuji za velký úspěch:-)
První noc jsem zaregistroval snížení odběru na polovinu. Běžně si to bralo za 8 hodin kolem 12-15%, nyní je to kolem 5-6%, což v případě HD2 považuji za velký úspěch:-)
Nízká výdrž HD2
Muži si v klidu nemeříPepa 3 wrote:Někde něco nemáš v pořádku. Když mobil zapneš,ať už hudbu,video nebo net,tak procenta samozřejmě letí dolů. Ale standartní výdrž v klidu je cca 4 % za noc ( 10 hodin ),nikoli za hodinu.
Najidealnejsie riesenie je tu uz myslim spomenute a to je - externa bateria(nabijacka)
Nízká výdrž HD2
To nejsou propočty,to je fakt. Komentoval jsem úbytek přes noc,což v mém případě jsou 3-4%. Pokud ovšem to není člověk,co mobil přes noc nepustí z ruky. 8 % za noc, to je víc jak dvojnásobek, tak to vidím na nějakou doinstalovanou app. Jinak používám stále Rom 1.48 a indikátor stavu Touch X 1 percent batt. Samozřejmě když si s mobilem začnu hrát a trávit dlouhé chvíle,pak je to stejné jako když si spustím notebook na baterii.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Nízká výdrž HD2
Už jsem to vzdal hledat důvody, proč má moje HD2 tak malou výdrž.
A ejhle, sen se stal skutečností !!!
Hlásím, že moje HD2 ROM a Radio viz podpis má momentálně nejlepší spotřebu za posledních půl roku a to
bez jediné změny nainstalovaných aplikací. Jedu klasicky stylem. "autoinstall"
Tákže: záloha kontaktů, task29, instal ROM, HR a momentálně to vypadá na 30% za 30 hodiny cca... mě líbí !!!
A ejhle, sen se stal skutečností !!!
Hlásím, že moje HD2 ROM a Radio viz podpis má momentálně nejlepší spotřebu za posledních půl roku a to
bez jediné změny nainstalovaných aplikací. Jedu klasicky stylem. "autoinstall"
Tákže: záloha kontaktů, task29, instal ROM, HR a momentálně to vypadá na 30% za 30 hodiny cca... mě líbí !!!
-
mike-biker
- moderátor

Nízká výdrž HD2
Já jsem vyzkoušel pár ROMek i rádií a můžu říct, že jde jen o subjektivní pocit. Změny výdrže jsem nepozoroval. Důležité je nastavení a správné Radio. Já používám taky 2.10.50.08_2
Nízká výdrž HD2
ja mam ROM Energy.Leo.23569.Sense2.5.Cookie.Jun.26 s RADIEM Radio_2.10.50.19_2 a s vypnutym wifi a Bluetooth, bez aktualizace počasi dám cca 12hodin. I přes noc kdy je zařízení v potovosti se vybíjí pořád stejně. asi nemá pohovostní režim. 
Nízká výdrž HD2
Máte prosím někdo zkušenost s tímto programem? http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=5513 Jmenuje se LeoCpuSpeed a ovládá se pomocí něj procesor. Měla by pak vydržet i déle baterie. Nebo znáte něco podobného? Na starší HTC byla automatická úprava výkonu (spánek, vypnutý display, plný výkon.)http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=3515 Děkuji za odpověď.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 19, 2011 12:46) --
LeoCpuSpeed 3.0 teď jsem to stáhl, mám tel jen chvilku, tak se mi to nechce moc zkoušet, poradí někdo?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 19, 2011 12:46) --
LeoCpuSpeed 3.0 teď jsem to stáhl, mám tel jen chvilku, tak se mi to nechce moc zkoušet, poradí někdo?