Ale zase by asi nemeli presahnout az na cenu iPadu
Kazdopadne zacinam ten Microsoft litovat... ...no... ...asi ne! Dobre jim tak! Muzou si za to sami

K tomu vybarvení, zrovna včera jsem dával kávu s kámoškou. Pochlubila se, že si pořídila iPhone, já že mám HD2, ona na to, že o něm přemýšlela, ale je pro ni příliš veliký. ....no, tady je asi důvod, proč má nový iPhone ,,jen" 3,5" displej(asi jsou i jiné důvody) - má vliv na celkovou velikost zařízení a ženymike-biker wrote:No odvádějí po čertech dobrou marketingovou práci, kvalita je taky na úrovni. Jen souhlasím se zastánci většího displeje, pokud si zvyknete na HD2, tak vám přijde 3,5" LCD jako mikrodisplej.. Je to o zvyku, kdo jezdí v Cadillacu, do Trabanta se nevejde!

Ja myslim, ze si vsichni uvedomujeme, ze design = propojeni esteticke s funkcni strankou. Ale tohle na me pusobi tak, ze na tu estetickou stranku VUBEC nedoslo.weth wrote:Pro všechny "designery": uvědomte si už konečně, že design != vzhled.
Jak trapneweth wrote:pavliicek: musíš trapně hledat po netu, pak trapně stáhnout do pc a nakonec trapně zesynchronizovat (a možná budeš muset i trapně konvertovat).

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest