iPhone 4 představen! Kompletní přepis z keynote Steva Jobse

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
RedRose
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MPx220; Nexus S; Xperia Z Ultra

Sledujte textový přepis z WWDC 2010: iPhone 4 představen!

Post by RedRose »

Tady se bude prodavat za podobnou cenu jako kdyz nastupoval 3GS... To jasne vidim ty sumy... :-(
Ale zase by asi nemeli presahnout az na cenu iPadu :-)

Kazdopadne zacinam ten Microsoft litovat... ...no... ...asi ne! Dobre jim tak! Muzou si za to sami :-D
dovhp
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4 - iPad 3g

Post by dovhp »

Vypada dobře ale přecházet z mého modelu 3gs už asi nemá cenu ale opravdu povedený kousek od applu
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Cenu bych videl jako u stavajiciho 3gs ktera mozna diky tomu slevni, ikdyz o2 bylo schopno prodavat porad 3g 16gb za 15tisic i kdyz uz bylo 3gs, pockam si rok na prodlouzeni smlouvy a uvidim co vymysli v t-mobile :)) sice me neoslnil vzhledove podle fotek ale v realu to muze vypadat jinak :) takze 21.6 se tesim na os4 a v zari se pujdu podivat na ten iMiracle :))
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

ty jo já už od těch prvních fotek nechápu ten krabicoidní vzhled, dřívější iphone s těma kulatejma zádama byl teda podle mě mnohem hezčí :(
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact V

Post by Pacik »

Konečně něco od Applu co má aspoň trochu přijatelnej design.... Taky dost že je konečně napadlo přidat LED diodu... Jen škoda toho displeje, mohl být větší (i když iPhone se mi celkem dobře ovládal).

Jinak, dříve sem býval odpůrce Applu, ale tohle zuaízení vypadá dost slušně, a vše co mi na předchozích iPhonech vadilo už odstranili, takže buď pujdu do iPhone nebo do Galaxy S....
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

No odvádějí po čertech dobrou marketingovou práci, kvalita je taky na úrovni. Jen souhlasím se zastánci většího displeje, pokud si zvyknete na HD2, tak vám přijde 3,5" LCD jako mikrodisplej. :-( . Je to o zvyku, kdo jezdí v Cadillacu, do Trabanta se nevejde! :tlem:
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Ty diskuze o displeji me zacinaji bavit, loni to bylo odporovy vs kapacitni ... Tedka 3.5" je mikro displej :)) no vazne se bavim, vemte si iphone do ruky a zkuste ho pouzivat, vsechny aplikace jsou uzpusobeny na displej iphonu a ovladani touch a v safari se bez problemu cokoliv prohlizi a nemusim nic zoomovat, to samy u klavesnice pri psani.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

mike-biker wrote:No odvádějí po čertech dobrou marketingovou práci, kvalita je taky na úrovni. Jen souhlasím se zastánci většího displeje, pokud si zvyknete na HD2, tak vám přijde 3,5" LCD jako mikrodisplej. :-( . Je to o zvyku, kdo jezdí v Cadillacu, do Trabanta se nevejde! :tlem:
K tomu vybarvení, zrovna včera jsem dával kávu s kámoškou. Pochlubila se, že si pořídila iPhone, já že mám HD2, ona na to, že o něm přemýšlela, ale je pro ni příliš veliký. ....no, tady je asi důvod, proč má nový iPhone ,,jen" 3,5" displej(asi jsou i jiné důvody) - má vliv na celkovou velikost zařízení a ženy :-) jsou součástí našeho světa a jestli se nepletu, mají drtek menší ruce a hlavně, také mají peníze.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Hmm mno parametrove opravdu skvely pristroj... ale ten design... mene invencni design si snad ani nedokazu predstavit :| tak tohle bych nazval jako "dokonale mrtvy design"... nevzbuzuje ve me ani zalibeni ani odpor... nevzbuzuje ve me vubec nic... naprosto neosobni design, ktery ve me vzbuzuje asi tolik, co treba obycejny prazdny hrnek: http://www.ka-vino.cz/userdata/products ... k-bily.jpg
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Každý ten design môže vnímať inak. Mne sa tento design strašne páči. Vyzerá to velmi elegantne. Pripomína mi to HD2, aj keď HD2 sa mi páčí o niečo viac.
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

Post by pavliicek »

Umi to prehrat film nebo video, ktery si primo tim telefonem stahnu z netu a treba (H.264, H.263, DivX, XviD, VC-1) + formáty 3gp, mp4, wmv, asf, avi, mkv nebo se to musi trapne stahovat na PC a pak to tam nahravat pres iTunes?
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Musím říct, že jsem mile překvapen (ač mě předchozí modely nechávali naprosto chladným). Z nových informací mě opravdu zaujalo zapracování antén do kovové konstrukce. Také mě pobavilo oficiální představovací video, konkrétně pasáž s videohovory, ve které se všichni tvářili, jako kdyby šlo o zcela novou revoluční technologii (od teď už si asi žádný výrobce mobilních telefonů nedovolí opomenout přední kamerku :grin: ). Co se týče displeje, tak velikost je vzhledem k omezené velikosti celého přístroje (ne každý chce nemobilní telefon) dostačující a hustota pixelů taktéž. Konečně tak (snad) došlo k překročení rozpoznávací schoposti oka směřující k "dokonalému" obrazu.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Ten video hovor by mel jit pres wifinu pres nejaky program v iphone a jenom mezi iphone, takze by mohl jit i u nas kde videohovory jdou jenom u o2, takze by to melo byt volani mezi iphony zadarmo ... Respektive by mel byt zpoplatny hovor pres gsm ale pujde prenaset obraz, coz u nas jde jenom u o2 pres 3g a u t-mobilu s videohovory ani nepocitaji, takze by to mohlo byt docela plus ;)
Ale muze to preci jenom jit treba pres nejaky program mimo volani a muze to byt obdoba skypu, takze by to volani mohlo byt zadarmo ;) jenom byt na wifi a druha osoba taky a bylo by to supr :)) jeste pak mit nekoho kdo ho bude mit a skym se u toho volani budu chtit videt :p
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Videohovory su na Slovnesku u dvoch operatorov uz nejaky piatok a neponuka ich myslim len O2. Nejde o nic extra a v podstate som ich v praxi okrem otestovania ani nepouzil aj ked je cena rovnaka ako za klasicky hovor. Tato funkcia je (podla mna aj bude), malo vyuzivana. Skor je na skodu, ze nieco ako Skype bude spoplatnene aj ked pojde co i len o prenos hlasu cez 3G.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

No v cr to nabizi pouze o2, jinak podle jinych for by to mohlo fungovat jako skype pro iphone, takze volani mezi iphony zadarmo, coz se u nas asi nechytne ale verim ze v americe kde ho bude mit hidne uzivatelu to bude asi vice vyuzivane :))
weth
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5S 16GiB 7.X

Post by weth »

Pro všechny "designery": uvědomte si už konečně, že design != vzhled. Z hlediska designu je iP navržen výborně, vzhled se Applu, dle mého názoru, povedl méně. Kulatá tlačítka pro hlasitost mi tam moc nesedí..

pavliicek: musíš trapně hledat po netu, pak trapně stáhnout do pc a nakonec trapně zesynchronizovat (a možná budeš muset i trapně konvertovat).
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

weth wrote:Pro všechny "designery": uvědomte si už konečně, že design != vzhled.
Ja myslim, ze si vsichni uvedomujeme, ze design = propojeni esteticke s funkcni strankou. Ale tohle na me pusobi tak, ze na tu estetickou stranku VUBEC nedoslo.
weth wrote:pavliicek: musíš trapně hledat po netu, pak trapně stáhnout do pc a nakonec trapně zesynchronizovat (a možná budeš muset i trapně konvertovat).
Jak trapne :lol:
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Neviem ako v CR, ale na SR nejak nevidim rozdiel medzi designom a vzhladom.
http://www.slex.sk/index.asp?slovo=dizajn" onclick="window.open(this.href);return false;
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Nasel jsem ted na wikipedii "trochu vice" rozvinutou definici: http://cs.wikipedia.org/wiki/Design
weth
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5S 16GiB 7.X

Post by weth »

OT: bfk1: v tvých předchozích příspěvcích (nejen v tomhle vlákně) jsem právě nabyl dojem že mluvíš o designu jako o vzhledu.. Nicméně dobře že si rozumíme..

Jak teda rozumět tomu, že je podle tebe, design nového iP neosobní?
Post Reply

Return to “Hry a zábava na iOS”