fólie

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
vlezminazada
nováček
nováček
Zařízení: htc touch diamond 2

fólie

Post by vlezminazada »

cau mam dotaz jak nalepit folii která byla přibalená u HTC jestli je samolepící nebo jestli ji mam přilepit nějakym speciálním lepidlem nebo něco tak samozřejmě že sem jí skoušel odlepit ale připadá mi že neni samolepící nevim no
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

fólie

Post by IkE Blaster »

Nepotřebuješ lepidlo, ale ani není přímo samolepící (neobsahuje lepidlo) :)
vlezminazada
nováček
nováček

fólie

Post by vlezminazada »

dík no ted už aspon vim že neni samolepící a že nepotřebuju lepidlo ale stále teda nevim jak jí mam nalepit :D
baron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise

fólie

Post by baron »

U snad každé fólie máš obrázkový návod, jak fólii aplikovat na displej.

Nebo si pročti tento článek, v odstavci Aplikace fólie na displej máš popis jak na to.
vlezminazada
nováček
nováček

fólie

Post by vlezminazada »

tak tady u té nebyl a chtěl jsem se zeptat neni možné že by folíe po zakoupiení už byla nalepená protože z toho "kusu plastu"
co jsem měl v balení nic sloupnou co bych poté aplikoval na display nejde.Navíc mam u mikrofonu a předního fotoaparátu miniaturní vzduchoví bubliny spíš že folie na tom už nedrží a na kraji displaye je jedno černý malí smítko.Ještě k tomu předešlímu vyjádření to samolepící mělo bejt v uvozovkách že se prostě folie musí sloupnout
baron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise

fólie

Post by baron »

Co známí kupovali TD2, tak všichni museli fólii nalepit. Byla přiložena v krabici, ale nenalepená.

Nicméně, to co popisuješ vypadá, že fólie je už nalepená.
vlezminazada
nováček
nováček

fólie

Post by vlezminazada »

právě no sem taky čet že by neměla bejt nalepená ale když jsem 1/2 hodiny strávil odlepit folie která neni tak mi to přošlo dovný no.Takhle to asi nepoznam no poslal sem už dotaz prodejci jesli je nalepaná nebo jestli mě ošidily :D tak sem zvedavej
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

fólie

Post by IkE Blaster »

Pardon, nějak se mi omylem povedla smazat kus mé původní zprávy. Pro nalepení stačí při sloupávání přiložit na display, ona se jakoby přilne. Jinak vždycky jsem jí sundaval stejně jako když máš samolepku na papíře, opatrně ohnout od jednoho konce a fólie se odloupne od toho papíru. Na displayi by měla být z výroby ochránná fólie, která by ale měla mít na nějakém okraji výstupek pro sloupnutí. Poté by měla být v balení už ta ochranná. Těžko říct, ale řekl bych, že už ti jí nalepili na přístroj.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”