Uvodni obrazovka

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Post Reply
minimax
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG Optimus L9

Uvodni obrazovka

Post by minimax »

Vi nekdo jak dostat tuto uvodni obrazovku ze zobrazenym pocasi na ceskou verzy Omnie Pro?
Attachments
omnia pro.jpeg
(40.25 KiB) Downloaded 346 times
pinoslav
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Omnia PRO B7610

Uvodni obrazovka

Post by pinoslav »

Nazdarek,

je obrazovka, ktoru ti poskytne SPB Mobile Shell, ide vsak o Professional view/nie Lifestyle (to si potom treba nastavit)

-- pát dub 30, 2010 13:10 --

Nazdarek,

je obrazovka, ktoru ti poskytne SPB Mobile Shell, ide vsak o Professional view/nie Lifestyle (to si potom treba nastavit)
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7

Uvodni obrazovka

Post by rybar73 »

bohuzel tenhle obazek je jen ilustracni prace Samsungu...musime hold pockat jestli si to Samsungaci jeste nerozmysli neco malo se povida na Modacu ze PRY uz widget je v nejake ofiko nove ROMce v britanii (v B7620) ale zatim nic konkretniho.
YENDYS
nováček
nováček
Zařízení: OmniaPRO B7610

Uvodni obrazovka

Post by YENDYS »

Tak to bx tam do toho Samsungu mel nekdo napsat.... tohle mi neprijde moc fer. Ja osobne jsem zrovna tohle nastaveni plochy s pocasim chtel... :-(
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Uvodni obrazovka

Post by IkE Blaster »

http://www.youtube.com/watch?v=LztRzxXGp24" onclick="window.open(this.href);return false;

To je tohle, ne? Vím, že když jsem naposledy flashoval známému Omnia2, tak tam ten plugin je (na předchozí ROM ani nebyl a měl být původně jen pro Omnia Pro)

// Jop, to jsem si nerozuměli :) S tím už neporadím
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7

Uvodni obrazovka

Post by rybar73 »

asi si nerozumime..jde nam jen o ten plugin pocasi jinak to tam +- tak je (teda az na to ze e-mail ma 3 radky a vsechny pluginy maji maximalne 3 stranky, kdyz to porovnam s obrazkem).
btw. zajimave je ze .dll tohoto Today opravdu obrazek s pocasim obsahuje, ale asi jde opravdu jen o ilustraci, pac pokud by se pocasi melo menit asi by to chtelo tech obrazku vice :-)
minimax
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG Optimus L9

Uvodni obrazovka

Post by minimax »

A jeste v Today blbe funguje MEMO zobrazi se jen jako zlutej blok a poznamka je videt az po rozkliknuti to me taky stve.

-- stř kvě 05, 2010 21:19 --
pinoslav wrote:Nazdarek,

-- pát dub 30, 2010 13:10 --

Nazdarek,

SPB shlell mi nevyhovuje zere moc pameti a pak mam problem aby mi sly dve aplikace treba jako ICQ a Opera najednou.Natoz radio na pozadi na vic davat 1000,- za aplkaci SPB shell se mi nechce.Chtel bych prave tu uvodni obrazovku s obrazku a byl bych stastnej.
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”