Uvodni obrazovka
-
minimax
- přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus L9
Uvodni obrazovka
Vi nekdo jak dostat tuto uvodni obrazovku ze zobrazenym pocasi na ceskou verzy Omnie Pro?
- Attachments
-
- omnia pro.jpeg
- (40.25 KiB) Downloaded 346 times
Uvodni obrazovka
Nazdarek,
je obrazovka, ktoru ti poskytne SPB Mobile Shell, ide vsak o Professional view/nie Lifestyle (to si potom treba nastavit)
-- pát dub 30, 2010 13:10 --
Nazdarek,
je obrazovka, ktoru ti poskytne SPB Mobile Shell, ide vsak o Professional view/nie Lifestyle (to si potom treba nastavit)
Nazdarek,
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Uvodni obrazovka
bohuzel tenhle obazek je jen ilustracni prace Samsungu...musime hold pockat jestli si to Samsungaci jeste nerozmysli neco malo se povida na Modacu ze PRY uz widget je v nejake ofiko nove ROMce v britanii (v B7620) ale zatim nic konkretniho.
Uvodni obrazovka
Tak to bx tam do toho Samsungu mel nekdo napsat.... tohle mi neprijde moc fer. Ja osobne jsem zrovna tohle nastaveni plochy s pocasim chtel... 
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Uvodni obrazovka
http://www.youtube.com/watch?v=LztRzxXGp24" onclick="window.open(this.href);return false;
To je tohle, ne? Vím, že když jsem naposledy flashoval známému Omnia2, tak tam ten plugin je (na předchozí ROM ani nebyl a měl být původně jen pro Omnia Pro)
// Jop, to jsem si nerozuměli
S tím už neporadím
To je tohle, ne? Vím, že když jsem naposledy flashoval známému Omnia2, tak tam ten plugin je (na předchozí ROM ani nebyl a měl být původně jen pro Omnia Pro)
// Jop, to jsem si nerozuměli
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Uvodni obrazovka
asi si nerozumime..jde nam jen o ten plugin pocasi jinak to tam +- tak je (teda az na to ze e-mail ma 3 radky a vsechny pluginy maji maximalne 3 stranky, kdyz to porovnam s obrazkem).
btw. zajimave je ze .dll tohoto Today opravdu obrazek s pocasim obsahuje, ale asi jde opravdu jen o ilustraci, pac pokud by se pocasi melo menit asi by to chtelo tech obrazku vice
btw. zajimave je ze .dll tohoto Today opravdu obrazek s pocasim obsahuje, ale asi jde opravdu jen o ilustraci, pac pokud by se pocasi melo menit asi by to chtelo tech obrazku vice
-
minimax
- přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus L9
Uvodni obrazovka
A jeste v Today blbe funguje MEMO zobrazi se jen jako zlutej blok a poznamka je videt az po rozkliknuti to me taky stve.
-- stř kvě 05, 2010 21:19 --
-- stř kvě 05, 2010 21:19 --
SPB shlell mi nevyhovuje zere moc pameti a pak mam problem aby mi sly dve aplikace treba jako ICQ a Opera najednou.Natoz radio na pozadi na vic davat 1000,- za aplkaci SPB shell se mi nechce.Chtel bych prave tu uvodni obrazovku s obrazku a byl bych stastnej.pinoslav wrote:Nazdarek,
Nazdarek,