květen je tady a kde je HTC Trophy, konečně pořádné PDA z WM, qwerty klávesnicí a Trackballem pod displejem, doufám že se co nejdříve objeví v prodeji
-- doplnění předchozího příspěvku (stř kvě 05, 2010 16:44) --
Odpověď HTC na HTC Trophy
New Response
Dobrý den Pavle, děkujeme za Váš dotaz. HTC pracuje na mnoha modelech a my nemůžeme podávat jakékoli informaca týkající se zařízení, která ještě nebyla uvedena na trh. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás znovu, pokud to bude třeba. Děkujeme, že jste kontaktoval HTC. S pozdravem Bo K
HTC Trophy
HTC Trophy
jina odpoved se nedala ani cekat... kazdopadne, na Trophy taky cekam 
HTC Trophy
snad se příští měsíc dočkáme, ale nevím nevím? zatím nikde nic, jako by to byla jenom bublina, nechápu že nikdo nedělá pořádné PDA z qwerty klávesnicí pod displejem a WM, ke koupi je HW zastaralí HTC Snap, Sony Ericsson
M1i Aspen se mi vůbec nelíbí a stejně ještě není v prodeji a pak Samsung B7330 Omnia Pro, ten je docela dost dobrý ale u nás se oficiálně neprodává takže bůhví jak je to z českýma WM?
M1i Aspen se mi vůbec nelíbí a stejně ještě není v prodeji a pak Samsung B7330 Omnia Pro, ten je docela dost dobrý ale u nás se oficiálně neprodává takže bůhví jak je to z českýma WM?
-
tomogo
- nováček

- Zařízení: FSC 720 a Nokia E52
HTC Trophy
Já na HTC Trophy taky čekám jak na smilování boží. Jinak jsem už z toho věčného zadávání slov "HTC Trophy" do Googlu celej zpitomělej. Dokonce jsem nevydržel a koupil Omnii 2 a hned tu sr**ku zase prodal. 
HTC Trophy
taky já jsem nevydržel a zítra mi přijde Samsung B7330 Omnia Pro, nekupto za tu cenu (6000kč), tak jsem zvědav