HTC Trophy

Diskuzní fórum pro majitele telefonů od HTC se systémem Windows Mobile
Post Reply
fps
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 9700

HTC Trophy

Post by fps »

květen je tady a kde je HTC Trophy, konečně pořádné PDA z WM, qwerty klávesnicí a Trackballem pod displejem, doufám že se co nejdříve objeví v prodeji

-- doplnění předchozího příspěvku (stř kvě 05, 2010 16:44) --

Odpověď HTC na HTC Trophy

New Response
Dobrý den Pavle, děkujeme za Váš dotaz. HTC pracuje na mnoha modelech a my nemůžeme podávat jakékoli informaca týkající se zařízení, která ještě nebyla uvedena na trh. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás znovu, pokud to bude třeba. Děkujeme, že jste kontaktoval HTC. S pozdravem Bo K
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

HTC Trophy

Post by kissman »

jina odpoved se nedala ani cekat... kazdopadne, na Trophy taky cekam :wink:
fps
přispěvatel
přispěvatel

HTC Trophy

Post by fps »

snad se příští měsíc dočkáme, ale nevím nevím? zatím nikde nic, jako by to byla jenom bublina, nechápu že nikdo nedělá pořádné PDA z qwerty klávesnicí pod displejem a WM, ke koupi je HW zastaralí HTC Snap, Sony Ericsson
M1i Aspen se mi vůbec nelíbí a stejně ještě není v prodeji a pak Samsung B7330 Omnia Pro, ten je docela dost dobrý ale u nás se oficiálně neprodává takže bůhví jak je to z českýma WM?
tomogo
nováček
nováček
Zařízení: FSC 720 a Nokia E52

HTC Trophy

Post by tomogo »

Já na HTC Trophy taky čekám jak na smilování boží. Jinak jsem už z toho věčného zadávání slov "HTC Trophy" do Googlu celej zpitomělej. Dokonce jsem nevydržel a koupil Omnii 2 a hned tu sr**ku zase prodal. ;-)
fps
přispěvatel
přispěvatel

HTC Trophy

Post by fps »

taky já jsem nevydržel a zítra mi přijde Samsung B7330 Omnia Pro, nekupto za tu cenu (6000kč), tak jsem zvědav
Post Reply

Return to “HTC”