Nový člen Desire týmu

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Nový člen Desire týmu

Post by Radek Jahoda »

2 hodiny GPS a ještě spárovaný na BT s rádiem kdyby někdo volal.
ONeill
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Nový člen Desire týmu

Post by ONeill »

Měl bych dotaz na několik věcí, aplikací a widgetů ohledně tohoto telefonu, nechci kvůli tomu zakládat spoustu témat, tak píši sem.

[*]Měnil jsem si heslo na facebooku. Od té doby mi nejdou aktualizace v aplikaci facebook. Když se snažím v "Účty a synchronizace" přidat účet Facebook, tak se nic nestane. Facebook for HTC Sense mi funguje v pořádku, tam se mi heslo změnit povedlo. Nějaký tip na zprovoznění?

[*]Existuje nějaká možnost na vzdálenou plochu ve Windows 7? Abych si na HTC mohl zobrazit plochu na PC a ovládat ho?

[*]Jde v defaultní RSS čtečce (aplikace Zprávy) označit přečtené příspěvky, nebo je smazat, a to tak, aby se při další aktualizaci opět nestáhly? Mám tam docela dost zdrojů a aplikace je tak dost pomalá a nestabilní. Doporučení na jinou RSS čtečku, která by mohla mít widget na ploše a podporovala import .opml souboru + výše zmíněné?

[*]Líbí se mi ovládací panel na WiFi, GPS atd., jako je zde http://twitpic.com/1fqbmn" onclick="window.open(this.href);return false; Pod jakým názvem bych ho mohl na Marketu najít? Díky raven_kix a jtra za pomoc

[*]Je na Marketu ke stažení přehrávač, který by si poradil s divx, příp. mkv a podporoval titulky s českými znaky? Zatím zkouším yxflash, ale samozřejmě jde jen o trial.

[*]Možnost, jak v systémové liště (nebo widget) zobrazovat notifikace o komentářích na facebooku?

[*]Widget, který by zobrazoval využití CPU a RAM?

[*]Aplikace, která by uměla měnit wallpapery v určitých časových intevalech a dalo by se v ní nastavit, z jaké složky si má brát obrázky (na PC třeba Gaia Wallpaper Desktop)? Magic Wall

[*]Widget, zobrazující množství odeslaných a přijatých dat? Používám Data Counter Widget, ale že by byl nějak pěkný..

[*]Aplikace, které by se daly využívat při cyklistice? Nejlépe cyklomapy s možností plánování trasy (na PC třeba Cyklotrasy), záznam trasy dle GPS, nějaké statistiky o jízdě.
raven_kix
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nový člen Desire týmu

Post by raven_kix »

[*]Líbí se mi ovládací panel na WiFi, GPS atd., jako je zde http://twitpic.com/1fqbmn" onclick="window.open(this.href);return false; Pod jakým názvem bych ho mohl na Marketu najít?
Ten máš přímo v mobilu. Dej si přidat widget a zvol Ovládací prvek napájení.
jtra
nováček
nováček

Nový člen Desire týmu

Post by jtra »

Líbí se mi ovládací panel na WiFi, GPS atd., jako je zde http://twitpic.com/1fqbmn" onclick="window.open(this.href);return false; Pod jakým názvem bych ho mohl na Marketu najít?
Tohle už tam je. Přidej si widget na plochu, jmenuje se "Ovládací prvek napájení".
xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

Nový člen Desire týmu

Post by xcookx »

Navrh na nejakou BT aplikace ktera dokaze odeslat jakykoli soubor???
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Nový člen Desire týmu

Post by Luboš Klicpouch »

Já jsem zkoušel Bluetooth File Transfer, ale to mi nefungovalo - a občas se restartoval telefon. (na Heru taky nefunguje, na G1 fungovalo OK), takže popravdě, teď o žádné aplikaci, která by uměla poslat jakýkoli soubor po BT na jiný telefon, nebo na PC, nevím.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Nový člen Desire týmu

Post by NeoPlex »

tick wrote:2 hodiny GPS a ještě spárovaný na BT s rádiem kdyby někdo volal.
tak to uz pak davas docela kour baterce... netroufnu si tvrdit kolik to zere kdyz je aktivni BT i GPS.. az budu mit zarizeni doma, tak zkusim navigaci. Ale pevne verim, ze se dostanu na mnohem lepsi hodnotu.
xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

Nový člen Desire týmu

Post by xcookx »

No ja jsem uz nabijel po 3 a ta vydrz se lepsi uz mi vydrzel cely den od 8 do 24h a to jsem si snim hral mel navigaci a byl dost na netu a instaloval aplikace a dnes mam 80% a to byla taky navigace atd takze ty 2 dny je docela realna hranice.
elka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2

Nový člen Desire týmu

Post by elka »

Hlásím se do party :) Od včerejška ho mám. Předtím jsem měl 2 roky iPhone. Zatím více než pozitivní dojmy. Předchozí Hero, které jsem měl půjčené na pár dní, mi něčím nesedlo, ale tohle je jiný zážitek. Rychlost, skvělý displej, velikost i váha. Vyladěný systém... Zatím převládá nadšení.
kalimerommm
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Nový člen Desire týmu

Post by kalimerommm »

Zdravím skúsených. Som čerstvý majiteľ tohto skvelého prístroja a s pomocou tohto fóra sa mi darí tento prístroj zvládať bez zbytočných otázok. Ďakujem. Jedna otázka predsa - ak spravím HR prístroja ako sa zachovajú aplikácie, do ktorých vkladám nejaké údaje (Note pad), ukladajú-zálohujú sa na kartu, alebo o ne prídem? Ešte raz vďaka.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Nový člen Desire týmu

Post by NeoPlex »

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 23&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

provedenim HR vratis tel. do tovarniho nastaveni, tzn prijdes o vsechno nastaveni a instalace. Jestli si nejaka aplikace treti strany uklada data na kartu, to nevim. To si musis zjistit individuelne
Post Reply

Return to “HTC Desire”