Nový člen Desire týmu
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Nový člen Desire týmu
2 hodiny GPS a ještě spárovaný na BT s rádiem kdyby někdo volal.
Nový člen Desire týmu
Měl bych dotaz na několik věcí, aplikací a widgetů ohledně tohoto telefonu, nechci kvůli tomu zakládat spoustu témat, tak píši sem.
[*]Měnil jsem si heslo na facebooku. Od té doby mi nejdou aktualizace v aplikaci facebook. Když se snažím v "Účty a synchronizace" přidat účet Facebook, tak se nic nestane. Facebook for HTC Sense mi funguje v pořádku, tam se mi heslo změnit povedlo. Nějaký tip na zprovoznění?
[*]Existuje nějaká možnost na vzdálenou plochu ve Windows 7? Abych si na HTC mohl zobrazit plochu na PC a ovládat ho?
[*]Jde v defaultní RSS čtečce (aplikace Zprávy) označit přečtené příspěvky, nebo je smazat, a to tak, aby se při další aktualizaci opět nestáhly? Mám tam docela dost zdrojů a aplikace je tak dost pomalá a nestabilní. Doporučení na jinou RSS čtečku, která by mohla mít widget na ploše a podporovala import .opml souboru + výše zmíněné?
[*]Líbí se mi ovládací panel na WiFi, GPS atd., jako je zde http://twitpic.com/1fqbmn" onclick="window.open(this.href);return false; Pod jakým názvem bych ho mohl na Marketu najít? Díky raven_kix a jtra za pomoc
[*]Je na Marketu ke stažení přehrávač, který by si poradil s divx, příp. mkv a podporoval titulky s českými znaky? Zatím zkouším yxflash, ale samozřejmě jde jen o trial.
[*]Možnost, jak v systémové liště (nebo widget) zobrazovat notifikace o komentářích na facebooku?
[*]Widget, který by zobrazoval využití CPU a RAM?
[*]Aplikace, která by uměla měnit wallpapery v určitých časových intevalech a dalo by se v ní nastavit, z jaké složky si má brát obrázky (na PC třeba Gaia Wallpaper Desktop)? Magic Wall
[*]Widget, zobrazující množství odeslaných a přijatých dat? Používám Data Counter Widget, ale že by byl nějak pěkný..
[*]Aplikace, které by se daly využívat při cyklistice? Nejlépe cyklomapy s možností plánování trasy (na PC třeba Cyklotrasy), záznam trasy dle GPS, nějaké statistiky o jízdě.
[*]
[*]
[*]Jde v defaultní RSS čtečce (aplikace Zprávy) označit přečtené příspěvky, nebo je smazat, a to tak, aby se při další aktualizaci opět nestáhly? Mám tam docela dost zdrojů a aplikace je tak dost pomalá a nestabilní. Doporučení na jinou RSS čtečku, která by mohla mít widget na ploše a podporovala import .opml souboru + výše zmíněné?
[*]
[*]Je na Marketu ke stažení přehrávač, který by si poradil s divx, příp. mkv a podporoval titulky s českými znaky? Zatím zkouším yxflash, ale samozřejmě jde jen o trial.
[*]Možnost, jak v systémové liště (nebo widget) zobrazovat notifikace o komentářích na facebooku?
[*]Widget, který by zobrazoval využití CPU a RAM?
[*]
[*]Widget, zobrazující množství odeslaných a přijatých dat? Používám Data Counter Widget, ale že by byl nějak pěkný..
[*]Aplikace, které by se daly využívat při cyklistice? Nejlépe cyklomapy s možností plánování trasy (na PC třeba Cyklotrasy), záznam trasy dle GPS, nějaké statistiky o jízdě.
Nový člen Desire týmu
Ten máš přímo v mobilu. Dej si přidat widget a zvol Ovládací prvek napájení.[*]Líbí se mi ovládací panel na WiFi, GPS atd., jako je zde http://twitpic.com/1fqbmn" onclick="window.open(this.href);return false; Pod jakým názvem bych ho mohl na Marketu najít?
Nový člen Desire týmu
Tohle už tam je. Přidej si widget na plochu, jmenuje se "Ovládací prvek napájení".Líbí se mi ovládací panel na WiFi, GPS atd., jako je zde http://twitpic.com/1fqbmn" onclick="window.open(this.href);return false; Pod jakým názvem bych ho mohl na Marketu najít?
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
Nový člen Desire týmu
Navrh na nejakou BT aplikace ktera dokaze odeslat jakykoli soubor???
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Nový člen Desire týmu
Já jsem zkoušel Bluetooth File Transfer, ale to mi nefungovalo - a občas se restartoval telefon. (na Heru taky nefunguje, na G1 fungovalo OK), takže popravdě, teď o žádné aplikaci, která by uměla poslat jakýkoli soubor po BT na jiný telefon, nebo na PC, nevím.
Nový člen Desire týmu
tak to uz pak davas docela kour baterce... netroufnu si tvrdit kolik to zere kdyz je aktivni BT i GPS.. az budu mit zarizeni doma, tak zkusim navigaci. Ale pevne verim, ze se dostanu na mnohem lepsi hodnotu.tick wrote:2 hodiny GPS a ještě spárovaný na BT s rádiem kdyby někdo volal.
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
Nový člen Desire týmu
No ja jsem uz nabijel po 3 a ta vydrz se lepsi uz mi vydrzel cely den od 8 do 24h a to jsem si snim hral mel navigaci a byl dost na netu a instaloval aplikace a dnes mam 80% a to byla taky navigace atd takze ty 2 dny je docela realna hranice.
-
elka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
Nový člen Desire týmu
Hlásím se do party
Od včerejška ho mám. Předtím jsem měl 2 roky iPhone. Zatím více než pozitivní dojmy. Předchozí Hero, které jsem měl půjčené na pár dní, mi něčím nesedlo, ale tohle je jiný zážitek. Rychlost, skvělý displej, velikost i váha. Vyladěný systém... Zatím převládá nadšení.
-
kalimerommm
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Desire
Nový člen Desire týmu
Zdravím skúsených. Som čerstvý majiteľ tohto skvelého prístroja a s pomocou tohto fóra sa mi darí tento prístroj zvládať bez zbytočných otázok. Ďakujem. Jedna otázka predsa - ak spravím HR prístroja ako sa zachovajú aplikácie, do ktorých vkladám nejaké údaje (Note pad), ukladajú-zálohujú sa na kartu, alebo o ne prídem? Ešte raz vďaka.
Nový člen Desire týmu
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 23&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
provedenim HR vratis tel. do tovarniho nastaveni, tzn prijdes o vsechno nastaveni a instalace. Jestli si nejaka aplikace treti strany uklada data na kartu, to nevim. To si musis zjistit individuelne
provedenim HR vratis tel. do tovarniho nastaveni, tzn prijdes o vsechno nastaveni a instalace. Jestli si nejaka aplikace treti strany uklada data na kartu, to nevim. To si musis zjistit individuelne