Posim pomoc, problem pri nahravani ROM
zkousel jsem nahrat novou ROM z pametove karty, ale behem naravani mi na telfonu znovu skocila trikolora a nic se nedelo.. Vyndal jsem baterku a zkousel jsem to nahrat znova, ale porad mi to pise upgrade rom code error a pak se mi akorat ukaze loading... nevite nekdo co s tim?? :(
Musis pomoci HSPL telefon odemknout
To jsem zkousel, ale napsalo mi to tohle: CRITICAL ERROR, Flow: 00000003 Error code: 00000004 Desciption: Bad Model ID..
Ono to taky neni delany na iphone, jak mas v popisu 
Pouzivas blbou verzi HSPL... verzi pro jinej model
Pouzivas blbou verzi HSPL... verzi pro jinej model
a to ja vim :D ja pouzivam tu co jsem stahl tady a nebo na xda... u ty co jsem stahl tady mi pise you must have SPL 1.42.0000.. a kdyz pouzijo to z xda tak mi pise tamto co jsem napsal predtim
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Použil bych HSPL II a podle toho, jakou ROM se snažíš nainstalit bych si vybral jaký přesně SPL použít ( na toto budeš při odemykání dotázán)
A co tam mas za SPL? Kdyz skocis do bootloaderu
Tady je neco psano, nemas nahodou US verzi? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=6217936" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady je neco psano, nemas nahodou US verzi? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=6217936" onclick="window.open(this.href);return false;
SPL mi pise 1.66.0000 XE... Zkousel jsem vsechny 3 HSPL co tam jsou, ale ve vsech mi to hazi tu chybu... Pred tim jsem tam instaloval HSPL 2 a slo bez problemu..
Si to po*ral a instaloval z karty ROM 1.66, a ta Ti to zamkla...
Nainstaluj oficialni ROM 1.43 nebo 1.48... A potom ti pujde udelat HSPL, protoze Ti vrati SPL na 1.42
Nainstaluj oficialni ROM 1.43 nebo 1.48... A potom ti pujde udelat HSPL, protoze Ti vrati SPL na 1.42
ok zkusim to a dam vedet. Mohl by take byt problem ze to HD2 je od T-Mobilu?
Ne, tim by to byt nemelo... Jinak navod je zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=135&t=16940" onclick="window.open(this.href);return false;
Musis tu starsi ofiko ROM flashnout z karty... Potom tam v pohode das HSPL2 a muzes ladovat neofiko ROM
Musis tu starsi ofiko ROM flashnout z karty... Potom tam v pohode das HSPL2 a muzes ladovat neofiko ROM
muzu se jeste zeptat jak udelam z toho exe souboru ten soubor .nbh aby mi sel nahrat z pametovky? sorry ze se ptam jak tupec, ale windowsy jsemel zatim jen parkrat a moc toho o nich nevim
Pouzij treba 7zip... Ten umi exe otevrit jako jakykoliv jiny zazipovany soubor a z nej vykopiruj ten ruu_signed.nbh. Nebo to spust a najdes to na disku v docasnych souborech, zalezi co mas za system v PC... Ten fajl prejmenuj a nakopiruj na kartu
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Kurnik, co mají všichni s tím flashováním z SD ??
tak jsem to zkusil presne podle navodu a stalo se mi akorat to, ze to skocilo do bootloaderu a tam je napsano
HX-BC
SPL-1.66.0000 XE
MicroP (LED) 0x05
MicroP(TOUCH) 0x30
HX-BC
SPL-1.66.0000 XE
MicroP (LED) 0x05
MicroP(TOUCH) 0x30
Musis mit SD zformatovanou jako FAT32, leoimg.nbh v rootu karty. Nesmis volume down drzet dlouho zmacknute, jinak zrusis dotaz na flashovani
jj takhle jsem to presne udelal, jenze oni mi tam naskoci loading... ale pak hned se mi tam napise 00028002 not allow a skoci to zpatky..
Potrebujes origo verzi ROMky primo od T-shitu nebo od koho to mas....
noo tak to bude asi problem, protoze ja jsem koukal na jejich stranky a tam ji nemaj vubec ke stazeni. :(
http://www.htc.com/uk/SupportDownload.a ... &dl_id=902" onclick="window.open(this.href);return false;
Anglickej T-d*b*l by nesel?
Anglickej T-d*b*l by nesel?