Nefunkční připojení na net po odpojení WiFi

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

Mám problém s přístupem na internet pokud se dostanu z dosahu WiFi sítě nebo ji vypnu a přejdu tím pádem na GPRS. Opera 10 si s tím nějak nemůže poradit a píše mi, že služba je nedostupná nebo přetížená a požadované stránky nezobrazí. Všechny ostatní internetové služby normálně běží. Nepomůže ani restart zařízení. Máte s tím někdo zkušenost?
Squall027
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD2

Post by Squall027 »

Nazdar tiez mam rovnaky problem , aspon myslim.. Som z toho mimo ked som doma na Wifi vsetko ide v pohode aj vsetky prehliadace (povodna Opera,Opera 10,IE,Skyfire) aj aplikacia youtube.Ked odpojim Wifi a zapnem cez udajove pripojenie kde zvolim Orange a automaticky prebehne nastavenie tak Opera 10,Skyfire a aplikacia youtube mi vyhodia chybu s pripojenim ale IE a povodna Opera funguje normalne. Mam pocit akoby tie ostatne aplikacie nevedeli ktore pripojenie pouzit na pripojenie do internetu. Ak niekto vie ako na to poradte pls. dik
rein
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl

Post by rein »

V orange SK treba nastaviť AP "orange internet" nie "orange wap" inak internet nepojde, teda okrem wap stranok :wink: .
Squall027
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD2

Post by Squall027 »

heh dik za radu tak som na to konecne asi dosiel vdaka tvojej rade.. Cely problem asi spocival v tom ze ja som cely cas nastavoval Orange World ale typ Wap problem bol v tom ze ani sam si nepametam ako sa vola vlastne ta sluzba co som si zriadil :p. Po nastaveni spravneho Orange Internetu mi to uz fachci. este raz dik za help
Post Reply

Return to “HTC HD2”