Nefunkční připojení na net po odpojení WiFi
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Mám problém s přístupem na internet pokud se dostanu z dosahu WiFi sítě nebo ji vypnu a přejdu tím pádem na GPRS. Opera 10 si s tím nějak nemůže poradit a píše mi, že služba je nedostupná nebo přetížená a požadované stránky nezobrazí. Všechny ostatní internetové služby normálně běží. Nepomůže ani restart zařízení. Máte s tím někdo zkušenost?
Nazdar tiez mam rovnaky problem , aspon myslim.. Som z toho mimo ked som doma na Wifi vsetko ide v pohode aj vsetky prehliadace (povodna Opera,Opera 10,IE,Skyfire) aj aplikacia youtube.Ked odpojim Wifi a zapnem cez udajove pripojenie kde zvolim Orange a automaticky prebehne nastavenie tak Opera 10,Skyfire a aplikacia youtube mi vyhodia chybu s pripojenim ale IE a povodna Opera funguje normalne. Mam pocit akoby tie ostatne aplikacie nevedeli ktore pripojenie pouzit na pripojenie do internetu. Ak niekto vie ako na to poradte pls. dik
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
V orange SK treba nastaviť AP "orange internet" nie "orange wap" inak internet nepojde, teda okrem wap stranok
.
heh dik za radu tak som na to konecne asi dosiel vdaka tvojej rade.. Cely problem asi spocival v tom ze ja som cely cas nastavoval Orange World ale typ Wap problem bol v tom ze ani sam si nepametam ako sa vola vlastne ta sluzba co som si zriadil :p. Po nastaveni spravneho Orange Internetu mi to uz fachci. este raz dik za help