Hlasitost - Omnia Pro

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Travis79
nováček
nováček
Zařízení: ASUS A696

Hlasitost - Omnia Pro

Post by Travis79 »

Zdravim, pokud toto vlakno jeste zije.

Mam nove b7610 a upgradoval jsem na WM 6.5. Po zkousce nastaveni pomoci volaneho kodu se objevi trosku jina obrazovka nez je v navodu popisovano... Nerad bych neco pokazil a tak se chci zeptat, jestli by nejaky zkusenejsi clovek k tomu nemohl neco napsat?
Predem diky.
Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Hlasitost - Omnia Pro

Post by Tazz1 »

já mám v 6.5 zvuky dostatečně hlasité, daleko více jak v 6.1 . Není tedy třeba nic upravovat
alfons
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Moto X

Hlasitost - Omnia Pro

Post by alfons »

mulipytla wrote:mám dotázek, funguje tento návod i pro zvýšení hlasitosti reproduktoru při telefonním hovoru? Ta slabá hlasitost při hovoru mě celkem začíná štvát...
Zdravím, podařilo se ti to, nebo někomu jinému, vyřešit? Můj kus taky trpí slabým zvukem příchozích hovorů. Úprava přes *#0002*28346# fungovala jen chvíli, zvuk se sice výrazně zlepšil, ale pak repráček začal chrčet, až tlf. zcela oněměl. Byl nutný tvrdý reset. Zkoušel jsem to 2x. Podruhé nechrčel, oněměl ihned. I úprava v registrech podle návodu z nějakého fóra vedla k oněmění. Na Samsung help line se mě nějaká pipina po 5 minutách vysvětlování zeptala, zda mám postranní tlačítko + na max ;-). Servisák mi řekl, že je nutné tlf. přinést k otestování, což se mi nechce. Našel někdo skutečně fungující způsob zvýšení hlasitosti? Ideální by to bylo zřejmě přes nějaký SW, tyhle ruční zásahy vždy vyústí v tvrdý reset...
Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Hlasitost - Omnia Pro

Post by Tazz1 »

alfons : prejdi na WM 6.5
alfons
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Moto X

Hlasitost - Omnia Pro

Post by alfons »

Ahoj, na WM 6.5 jsem přešel hned po koupi, ale problém přetrvává. Nevím, jestli teda nemám vadný kus. V běžném prostředí OK, ale už třeba tramvaj nebo hospoda je problém.
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”