Zdravim, pokud toto vlakno jeste zije.
Mam nove b7610 a upgradoval jsem na WM 6.5. Po zkousce nastaveni pomoci volaneho kodu se objevi trosku jina obrazovka nez je v navodu popisovano... Nerad bych neco pokazil a tak se chci zeptat, jestli by nejaky zkusenejsi clovek k tomu nemohl neco napsat?
Predem diky.
Hlasitost - Omnia Pro
Hlasitost - Omnia Pro
já mám v 6.5 zvuky dostatečně hlasité, daleko více jak v 6.1 . Není tedy třeba nic upravovat
Hlasitost - Omnia Pro
Zdravím, podařilo se ti to, nebo někomu jinému, vyřešit? Můj kus taky trpí slabým zvukem příchozích hovorů. Úprava přes *#0002*28346# fungovala jen chvíli, zvuk se sice výrazně zlepšil, ale pak repráček začal chrčet, až tlf. zcela oněměl. Byl nutný tvrdý reset. Zkoušel jsem to 2x. Podruhé nechrčel, oněměl ihned. I úprava v registrech podle návodu z nějakého fóra vedla k oněmění. Na Samsung help line se mě nějaká pipina po 5 minutách vysvětlování zeptala, zda mám postranní tlačítko + na maxmulipytla wrote:mám dotázek, funguje tento návod i pro zvýšení hlasitosti reproduktoru při telefonním hovoru? Ta slabá hlasitost při hovoru mě celkem začíná štvát...
Hlasitost - Omnia Pro
alfons : prejdi na WM 6.5
Hlasitost - Omnia Pro
Ahoj, na WM 6.5 jsem přešel hned po koupi, ale problém přetrvává. Nevím, jestli teda nemám vadný kus. V běžném prostředí OK, ale už třeba tramvaj nebo hospoda je problém.