Bílá tečka na displeji
Bílá tečka na displeji
Dobry den jen na uvod hledal jsem to tu na forum a nenasel jsem takove tema tak me kdyz tak nenadavejte..koupil jsem si HD2 a kdyz jsem ho spustil tak se me na svetlem podkladu prosvicuje bila tecka nebo kdyz se divam na nejaky film tak ta tecka zesvetluje barvy mate nekdo taky takovy problem? No asi to mam dat reklamovat ze......
Bílá tečka na displeji
No hele reklamaci ti na 99% neuznaji... Me svitil cervene subpixel.. Nastesti zas prestal
kazdopadne ti reklamaci neuznaji a to proto, ze je povoleno 2 vadne pixely.
Bílá tečka na displeji
no ta tedka co jsem videl tak se dela u odporovych displeju ale tak nevim no docela me to tam vadi a kdyz to bylo uz pri koupi...
Bílá tečka na displeji
Uznají to, já to poslal s tím samým problémem. Výměna klávesnice + displeje. Jen co se nestalo pustím ho po opravě, šlape super, ale nechce mi to najít fix satelitů. Tak druhý den posílám znovu zpět na druhou reklamaci. Určitě to špatně složili. Teď už čekám kdy ho pošlou zpět, píšou výměna koax kabelu GPS. Divný, když před tím byl ok. Jasný, že to tak museli napsat, aby to zapltil výrobce 
Bílá tečka na displeji
Hod sem teda potom prosim scan s reklamacnim protokolem od displaye.. Diky
Bílá tečka na displeji
Čauvec,bohužel nemůžu najít ten protokol, mám jen od té druhé reklamace, apoň dávám výpis z toho jejich serveru
Zakázka
Záruka: v záruce výrobce
Stav zakázky: Zakázka je ukončena a zařízení bylo odesláno zpět zákazníkovi.
Reklamovaná závada: při spuštění - na světlejším podkladu jsou na displeji dole uprostřed 2 světlé body - vada displeje
Zjištěná závada: Závady popisované zákazníkem se projevily.
Zpráva technika: Na zařízení byla provedena záruční oprava: Výměna LCD a klávesnice.
Provedená akce: opraveno
Zakázka
Záruka: v záruce výrobce
Stav zakázky: Zakázka je ukončena a zařízení bylo odesláno zpět zákazníkovi.
Reklamovaná závada: při spuštění - na světlejším podkladu jsou na displeji dole uprostřed 2 světlé body - vada displeje
Zjištěná závada: Závady popisované zákazníkem se projevily.
Zpráva technika: Na zařízení byla provedena záruční oprava: Výměna LCD a klávesnice.
Provedená akce: opraveno
Bílá tečka na displeji
Akorat že to neni vada displeje,ale zespoda na něj něco tlačí(špatně smontovaný střep to je..)
Bílá tečka na displeji
ano to mohu potvrdit,menil sem kamaradovi na diamondu kryt,a pri naslednem rozdelani a sekladani me nejak omylem zapadl kousek nejakeho drobku,po znova rozdelani a slozeni tecka zmizela...