Bílá tečka na displeji

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Lukas5566
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Bílá tečka na displeji

Post by Lukas5566 »

Dobry den jen na uvod hledal jsem to tu na forum a nenasel jsem takove tema tak me kdyz tak nenadavejte..koupil jsem si HD2 a kdyz jsem ho spustil tak se me na svetlem podkladu prosvicuje bila tecka nebo kdyz se divam na nejaky film tak ta tecka zesvetluje barvy mate nekdo taky takovy problem? No asi to mam dat reklamovat ze......
E1X
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia mini pro

Bílá tečka na displeji

Post by E1X »

No hele reklamaci ti na 99% neuznaji... Me svitil cervene subpixel.. Nastesti zas prestal :) kazdopadne ti reklamaci neuznaji a to proto, ze je povoleno 2 vadne pixely.
Lukas5566
nováček
nováček

Bílá tečka na displeji

Post by Lukas5566 »

no ta tedka co jsem videl tak se dela u odporovych displeju ale tak nevim no docela me to tam vadi a kdyz to bylo uz pri koupi...
Rady_k
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Bílá tečka na displeji

Post by Rady_k »

Uznají to, já to poslal s tím samým problémem. Výměna klávesnice + displeje. Jen co se nestalo pustím ho po opravě, šlape super, ale nechce mi to najít fix satelitů. Tak druhý den posílám znovu zpět na druhou reklamaci. Určitě to špatně složili. Teď už čekám kdy ho pošlou zpět, píšou výměna koax kabelu GPS. Divný, když před tím byl ok. Jasný, že to tak museli napsat, aby to zapltil výrobce :grin:
E1X
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia mini pro

Bílá tečka na displeji

Post by E1X »

Hod sem teda potom prosim scan s reklamacnim protokolem od displaye.. Diky
Rady_k
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Bílá tečka na displeji

Post by Rady_k »

Čauvec,bohužel nemůžu najít ten protokol, mám jen od té druhé reklamace, apoň dávám výpis z toho jejich serveru
Zakázka

Záruka: v záruce výrobce
Stav zakázky: Zakázka je ukončena a zařízení bylo odesláno zpět zákazníkovi.
Reklamovaná závada: při spuštění - na světlejším podkladu jsou na displeji dole uprostřed 2 světlé body - vada displeje
Zjištěná závada: Závady popisované zákazníkem se projevily.
Zpráva technika: Na zařízení byla provedena záruční oprava: Výměna LCD a klávesnice.
Provedená akce: opraveno
jirka 3
nováček
nováček

Bílá tečka na displeji

Post by jirka 3 »

Akorat že to neni vada displeje,ale zespoda na něj něco tlačí(špatně smontovaný střep to je..)
frenkies
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: qtek 9100

Bílá tečka na displeji

Post by frenkies »

ano to mohu potvrdit,menil sem kamaradovi na diamondu kryt,a pri naslednem rozdelani a sekladani me nejak omylem zapadl kousek nejakeho drobku,po znova rozdelani a slozeni tecka zmizela...
Post Reply

Return to “HTC HD2”