Pokud z nějakého důvodu potřebujete rozebrat svůj HTC Touch Pro2, mohou vám k tomu pomoci přiložená videa, která unikla přímo z HTC a jsou primárně určena pro servisní účely. Ne každý už má ale svůj Touch Pro2 v záruce a podobný průvodce se zručnějším uživatelům může hodit třeba při výměně displeje nebo jiného kusu železa, který vám právě dorazil třeba z eBaye. Mimochodem, podobná videa se před časem objevila také pro komunikátor HTC HD2.
Demontáž HTC Touch Pro2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MrTRPTmoxpw[/youtube]
Složení HTC Touch Pro2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=STgGgHxCiJs[/youtube]
Zdroj: PocketNow
HTC Touch Pro2: Servisní videa pro rozebrání a složení
- shuda23
- nováček

- Zařízení: iPhone 5, iPad mini, iPod 5th gen
moc pekny, potreboval bych vymenit displej na TP2....... ale obe ruce levy...... tzn. zustanu u prasklaka 
-
WhiteFaust
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
No tak ja bych se potřeboval taky podívat pod kůži mýho TP2. Nevím, jestli to je SW nebo HW chyba, ale když otevřu iGO a chci napsat město pomocí SW klávesnice, naskočí mi znak "áčko s nulou nahoře" - "ă " a začně se několikrát kopírovat vedle sebe. A to i při otevřené nebo zavřené klávesnici. Jenže to nedělá pravidelně a nevím, kde je chyba.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
2 shuda23:
Zkus napsat uživateli JuriG, za rozumnou cenu by ti to pravděpodobně byl ochoten vyměnit. Je to neoficiálně náš SM-technik, na každém srazu pravidelně něco rozebírá
2 WhiteFaust:
A v jiných programech ti to nedělá ? Jestli to dělá jenom iGo, tak to bude spíš SW chyba. Kdybys měl třeba seklou klávesu, tak by ti to blblo úplně všude.
Zkus napsat uživateli JuriG, za rozumnou cenu by ti to pravděpodobně byl ochoten vyměnit. Je to neoficiálně náš SM-technik, na každém srazu pravidelně něco rozebírá
2 WhiteFaust:
A v jiných programech ti to nedělá ? Jestli to dělá jenom iGo, tak to bude spíš SW chyba. Kdybys měl třeba seklou klávesu, tak by ti to blblo úplně všude.
-
WhiteFaust
- nováček

Ted me neco napadlo. Drive, kdyz mi nebezely zadne externi aplikace na pozadi (WM mini battery, Auto Call Record, NoStylusWarning, ProximityLocker), tak to vlastne tuto chybu v iGO nedelalo. Divil jsem se tomu uz jen proto, ze i kdyz jsem nafleshoval novou ROMku i od jinyho autora tak to delalo porad. Zkusim je dat pryc a testnu to.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Odstraňuj je postupně, dělej mezitím SR a zkoušej iGo, takhle nejrychleji příjdeš na to, kterej konkrétní program za to může.
2 WhiteFaust:
Tahle chyba v Igu je spojená většinou neoficiálních rom 6.5..
Kupodivu je to problém s podsvícením.. na stav v Igu : Nastavení / Zařízení / Řízení spotřeby: Užij nastavení zařízení
A to "ă " už se ti tam vyskytovat nebude.. Jeno potom budeš muset před každym spuštěnim Iga dát v nastavení ve Windows aby nezhasínal display. Start / Settings / System / Power / Advanced a odškrtat zhasínání a ztlumování..
Tahle chyba v Igu je spojená většinou neoficiálních rom 6.5..
Kupodivu je to problém s podsvícením.. na stav v Igu : Nastavení / Zařízení / Řízení spotřeby: Užij nastavení zařízení
A to "ă " už se ti tam vyskytovat nebude.. Jeno potom budeš muset před každym spuštěnim Iga dát v nastavení ve Windows aby nezhasínal display. Start / Settings / System / Power / Advanced a odškrtat zhasínání a ztlumování..
-
WhiteFaust
- nováček

to Tw!nC4m:
Chyba se už nevyskytuje a programy spuštěné na pozadí jsem nechal jak byly. Díky, nemusím rozebírat moje TP2
Chyba se už nevyskytuje a programy spuštěné na pozadí jsem nechal jak byly. Díky, nemusím rozebírat moje TP2