HTC Touch Pro2: Servisní videa pro rozebrání a složení

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Pokud z nějakého důvodu potřebujete rozebrat svůj HTC Touch Pro2, mohou vám k tomu pomoci přiložená videa, která unikla přímo z HTC a jsou primárně určena pro servisní účely. Ne každý už má ale svůj Touch Pro2 v záruce a podobný průvodce se zručnějším uživatelům může hodit třeba při výměně displeje nebo jiného kusu železa, který vám právě dorazil třeba z eBaye. Mimochodem, podobná videa se před časem objevila také pro komunikátor HTC HD2.

Demontáž HTC Touch Pro2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MrTRPTmoxpw[/youtube]

Složení HTC Touch Pro2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=STgGgHxCiJs[/youtube]

Zdroj: PocketNow
shuda23
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5, iPad mini, iPod 5th gen

Post by shuda23 »

moc pekny, potreboval bych vymenit displej na TP2....... ale obe ruce levy...... tzn. zustanu u prasklaka :-D
WhiteFaust
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by WhiteFaust »

No tak ja bych se potřeboval taky podívat pod kůži mýho TP2. Nevím, jestli to je SW nebo HW chyba, ale když otevřu iGO a chci napsat město pomocí SW klávesnice, naskočí mi znak "áčko s nulou nahoře" - "ă " a začně se několikrát kopírovat vedle sebe. A to i při otevřené nebo zavřené klávesnici. Jenže to nedělá pravidelně a nevím, kde je chyba.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

2 shuda23:
Zkus napsat uživateli JuriG, za rozumnou cenu by ti to pravděpodobně byl ochoten vyměnit. Je to neoficiálně náš SM-technik, na každém srazu pravidelně něco rozebírá :)

2 WhiteFaust:
A v jiných programech ti to nedělá ? Jestli to dělá jenom iGo, tak to bude spíš SW chyba. Kdybys měl třeba seklou klávesu, tak by ti to blblo úplně všude.
WhiteFaust
nováček
nováček

Post by WhiteFaust »

Ted me neco napadlo. Drive, kdyz mi nebezely zadne externi aplikace na pozadi (WM mini battery, Auto Call Record, NoStylusWarning, ProximityLocker), tak to vlastne tuto chybu v iGO nedelalo. Divil jsem se tomu uz jen proto, ze i kdyz jsem nafleshoval novou ROMku i od jinyho autora tak to delalo porad. Zkusim je dat pryc a testnu to.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Odstraňuj je postupně, dělej mezitím SR a zkoušej iGo, takhle nejrychleji příjdeš na to, kterej konkrétní program za to může.
Tw!nC4m
nováček
nováček
Zařízení: HTC DHD

Post by Tw!nC4m »

2 WhiteFaust:
Tahle chyba v Igu je spojená většinou neoficiálních rom 6.5..
Kupodivu je to problém s podsvícením.. na stav v Igu : Nastavení / Zařízení / Řízení spotřeby: Užij nastavení zařízení
A to "ă " už se ti tam vyskytovat nebude.. Jeno potom budeš muset před každym spuštěnim Iga dát v nastavení ve Windows aby nezhasínal display. Start / Settings / System / Power / Advanced a odškrtat zhasínání a ztlumování..
WhiteFaust
nováček
nováček

Post by WhiteFaust »

to Tw!nC4m:

Chyba se už nevyskytuje a programy spuštěné na pozadí jsem nechal jak byly. Díky, nemusím rozebírat moje TP2 :grin:
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”