Displej Diamond 2
- Petr_K
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Diamond 2
Displej Diamond 2
Tak nám blíží sezóna a pomalu začínám zjišťovat, že displej Diamondu 2 je horší než tomu bylo u Diamondu 1.
Myslím tím, že když jsem Diamonda používal jako GPS na denním světle, tak to bylo perfektně čitelné a displej byl nějaký fluorescenční a to se na přímém slunci úplně rozsvítilo. Tuto vymoženost Diamond 2 už nemá a tak si říkám, jestli se bude moct GPS vůbec při té nečitelnosti užívat.
Měl jste někdo Diamoda a máte také pocit, že Diamond 2 má displej horší?
Neví někdo jaká HTCčka mají stejný displej, jako měl D1, ale aby byl větší?
Myslím tím, že když jsem Diamonda používal jako GPS na denním světle, tak to bylo perfektně čitelné a displej byl nějaký fluorescenční a to se na přímém slunci úplně rozsvítilo. Tuto vymoženost Diamond 2 už nemá a tak si říkám, jestli se bude moct GPS vůbec při té nečitelnosti užívat.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Displej Diamond 2
Neměl jsem TDII osobně v ruce, ale slyšel jsem od známého, že má Topaz opravdu horší display než např. X1. Ostatní novější zařízení od HTC by na tom měla být také lépe než Topaz.
Displej Diamond 2
Petr_K wrote:Tak nám blíží sezóna a pomalu začínám zjišťovat, že displej Diamondu 2 je horší než tomu bylo u Diamondu 1.
Používám navigaci na dvojce běžně v autě a ničeho takového, co popisuješ jsem si nevšiml. Perfektní ostrý obraz i se sluncem v zádech...
- Petr_K
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Diamond 2
Displej Diamond 2
Ano souhlasím, v autě není žádný problém, je ale displej ve stínu střechy auta, také to používám v autě, ale také jezdím i na motorce a tam je už trochu problém. Až bude venku hezky a svítit slunce, zkus se postavit zády k slunci a podívat se na displej. Neuvidíš nic, kdežto D1 měl cosi asi pod displejem, který se v takových podmínkách rozjasnil a byl perfektně čitelný i na přímém slunci.
Displej Diamond 2
A, chybka z mé strany... Žádný ve stínu střechy.... Mám "prosklenou" střechu, tak že slunce v plné palbě 
Displej Diamond 2
dam osvetleni na plne kule a citelnost je super...
taktez v aute jako navigaci , dam podsvetleni a neni zadny problem...
taktez v aute jako navigaci , dam podsvetleni a neni zadny problem...
Displej Diamond 2
Zítra zkusím najít odkaz na jedno Polské forum kde tohle řešili.
Tuším že tam bylo něco o tom že Topaz se vyráběl s 2ma druhama displeje. Jeden měl nádhernou bílou barvu ale zase na slunci na něm nic vidět nebylo, druhý měl zase bílou barvu trošku s nádechem žluté, ale zase měl lepší čitelnost na slunci...
Byly tam i různé tweaky, atp... které "zesilovaly" podsvícení nad normální maximum.
Tuším že tam bylo něco o tom že Topaz se vyráběl s 2ma druhama displeje. Jeden měl nádhernou bílou barvu ale zase na slunci na něm nic vidět nebylo, druhý měl zase bílou barvu trošku s nádechem žluté, ale zase měl lepší čitelnost na slunci...
Byly tam i různé tweaky, atp... které "zesilovaly" podsvícení nad normální maximum.
Displej Diamond 2
To Pacik nasla si daco 
Displej Diamond 2
Tohle podle me neni displejem, ale jeho nastavenim.Pacik wrote:Zítra zkusím najít odkaz na jedno Polské forum kde tohle řešili.
Porovnaval jsem diamonda1 a diamonda2 a dvojka to ma proste jinak - teplejsi bila. Diamond1 mel studenejsi odstin.