Displej Diamond 2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Diamond 2

Displej Diamond 2

Post by Petr_K »

Tak nám blíží sezóna a pomalu začínám zjišťovat, že displej Diamondu 2 je horší než tomu bylo u Diamondu 1.
Myslím tím, že když jsem Diamonda používal jako GPS na denním světle, tak to bylo perfektně čitelné a displej byl nějaký fluorescenční a to se na přímém slunci úplně rozsvítilo. Tuto vymoženost Diamond 2 už nemá a tak si říkám, jestli se bude moct GPS vůbec při té nečitelnosti užívat.
Měl jste někdo Diamoda a máte také pocit, že Diamond 2 má displej horší?
Neví někdo jaká HTCčka mají stejný displej, jako měl D1, ale aby byl větší?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Displej Diamond 2

Post by Ruslan Botsyurko »

Neměl jsem TDII osobně v ruce, ale slyšel jsem od známého, že má Topaz opravdu horší display než např. X1. Ostatní novější zařízení od HTC by na tom měla být také lépe než Topaz.
rehakk
přispěvatel
přispěvatel

Displej Diamond 2

Post by rehakk »

Petr_K wrote:Tak nám blíží sezóna a pomalu začínám zjišťovat, že displej Diamondu 2 je horší než tomu bylo u Diamondu 1.
Myslím tím, že když jsem Diamonda používal jako GPS na denním světle, tak to bylo perfektně čitelné a displej byl nějaký fluorescenční a to se na přímém slunci úplně rozsvítilo. Tuto vymoženost Diamond 2 už nemá a tak si říkám, jestli se bude moct GPS vůbec při té nečitelnosti užívat.
Měl jste někdo Diamoda a máte také pocit, že Diamond 2 má displej horší?
Neví někdo jaká HTCčka mají stejný displej, jako měl D1, ale aby byl větší?

Používám navigaci na dvojce běžně v autě a ničeho takového, co popisuješ jsem si nevšiml. Perfektní ostrý obraz i se sluncem v zádech...
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel

Displej Diamond 2

Post by Petr_K »

Ano souhlasím, v autě není žádný problém, je ale displej ve stínu střechy auta, také to používám v autě, ale také jezdím i na motorce a tam je už trochu problém. Až bude venku hezky a svítit slunce, zkus se postavit zády k slunci a podívat se na displej. Neuvidíš nic, kdežto D1 měl cosi asi pod displejem, který se v takových podmínkách rozjasnil a byl perfektně čitelný i na přímém slunci.
rehakk
přispěvatel
přispěvatel

Displej Diamond 2

Post by rehakk »

A, chybka z mé strany... Žádný ve stínu střechy.... Mám "prosklenou" střechu, tak že slunce v plné palbě :-)
michalhtc
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond2

Displej Diamond 2

Post by michalhtc »

dam osvetleni na plne kule a citelnost je super...
taktez v aute jako navigaci , dam podsvetleni a neni zadny problem...
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact V

Displej Diamond 2

Post by Pacik »

Zítra zkusím najít odkaz na jedno Polské forum kde tohle řešili.
Tuším že tam bylo něco o tom že Topaz se vyráběl s 2ma druhama displeje. Jeden měl nádhernou bílou barvu ale zase na slunci na něm nic vidět nebylo, druhý měl zase bílou barvu trošku s nádechem žluté, ale zase měl lepší čitelnost na slunci...

Byly tam i různé tweaky, atp... které "zesilovaly" podsvícení nad normální maximum.
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

Displej Diamond 2

Post by Jess »

To Pacik nasla si daco :tlem:
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Displej Diamond 2

Post by niky79 »

Pacik wrote:Zítra zkusím najít odkaz na jedno Polské forum kde tohle řešili.
Tuším že tam bylo něco o tom že Topaz se vyráběl s 2ma druhama displeje. Jeden měl nádhernou bílou barvu ale zase na slunci na něm nic vidět nebylo, druhý měl zase bílou barvu trošku s nádechem žluté, ale zase měl lepší čitelnost na slunci...

Byly tam i různé tweaky, atp... které "zesilovaly" podsvícení nad normální maximum.
Tohle podle me neni displejem, ale jeho nastavenim.

Porovnaval jsem diamonda1 a diamonda2 a dvojka to ma proste jinak - teplejsi bila. Diamond1 mel studenejsi odstin.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”