Připojení k PC

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Hallball
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD2

Připojení k PC

Post by Hallball »

Zdravím všechny majitele HD2.
Zatím velká spokojenost,ale po několika dnech kdy jsem se normálně připojil k PC to najednou jaksi nejde. Snažil jsem se přeinstalovat v PC program Windows Mobile, ale v půli instalace se tato začne vracet zpět a pak zmizí úplně. Synchronizace nefunguje i když po připojení Windows zvukem oznámí, že jsem HD2 připojil.
Když při připojení k PC přepnu v telefonu na volbu disk - tento se mi ihned v PC zobrazí.
Kde jsem udělal chybu ? HD2 i PC jsem několikrát restartoval a zkoušel znovu propojit,ale zatím bez úspěchu.
Mám Win7 x64. Díky předem za radu. B.
Konig
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Připojení k PC

Post by Konig »

Měl jsem naprosto stejný problém, se stejnou konfigurací PC. Nechci strašit, ale mi pomohl teprve hard reset :-(
Mr.Dome
nováček
nováček

Připojení k PC

Post by Mr.Dome »

Mám s tím stejný problém. Podařilo se to někomu zprovoznit aniz by musel preinstalovavat mobil?
lacop
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)

Připojení k PC

Post by lacop »

Vyskúšajte vypnúť "rýchlejšiu synchronizáciu dát".

MENU: Nastavenie --- Iné --- Pripojenie PC pomocou USB --- Pod "ActiveSync" nezaškrtnuté "Zapnúť rýchlejšiu synchronizáciu dát" --- potvrdiť "Hotovo"
Mr.Dome
nováček
nováček

Připojení k PC

Post by Mr.Dome »

No děkuji za moznost, ktera funguje bez problemu, ale chtel bych opravit i tu prvni variantu? Myslim, ze je problem v ovladacich v mem PC. Nevite nekdo jak se ten ovladac jmenuje abych ho mohl smazat popr. kde ho najdu? Jinak mam Win7.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Připojení k PC

Post by Milan Pištělka »

Mě vždy pomůže toto:
1. krok: ve stroji NEpřipojeném k PC spustit ActiveSync a v něm dát Menu>Options>Delete. Zde vymazat všechno.
2. krok: v PC vymazat všechno v adresáři:
Documents and Settnings\...username...\Data aplikací\Microsoft\ActiveSync\Profiles\
Post Reply

Return to “HTC HD2”