Zdravím všechny majitele HD2.
Zatím velká spokojenost,ale po několika dnech kdy jsem se normálně připojil k PC to najednou jaksi nejde. Snažil jsem se přeinstalovat v PC program Windows Mobile, ale v půli instalace se tato začne vracet zpět a pak zmizí úplně. Synchronizace nefunguje i když po připojení Windows zvukem oznámí, že jsem HD2 připojil.
Když při připojení k PC přepnu v telefonu na volbu disk - tento se mi ihned v PC zobrazí.
Kde jsem udělal chybu ? HD2 i PC jsem několikrát restartoval a zkoušel znovu propojit,ale zatím bez úspěchu.
Mám Win7 x64. Díky předem za radu. B.
Připojení k PC
-
Konig
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Připojení k PC
Měl jsem naprosto stejný problém, se stejnou konfigurací PC. Nechci strašit, ale mi pomohl teprve hard reset 
Připojení k PC
Mám s tím stejný problém. Podařilo se to někomu zprovoznit aniz by musel preinstalovavat mobil?
-
lacop
- nováček

- Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)
Připojení k PC
Vyskúšajte vypnúť "rýchlejšiu synchronizáciu dát".
MENU: Nastavenie --- Iné --- Pripojenie PC pomocou USB --- Pod "ActiveSync" nezaškrtnuté "Zapnúť rýchlejšiu synchronizáciu dát" --- potvrdiť "Hotovo"
MENU: Nastavenie --- Iné --- Pripojenie PC pomocou USB --- Pod "ActiveSync" nezaškrtnuté "Zapnúť rýchlejšiu synchronizáciu dát" --- potvrdiť "Hotovo"
Připojení k PC
No děkuji za moznost, ktera funguje bez problemu, ale chtel bych opravit i tu prvni variantu? Myslim, ze je problem v ovladacich v mem PC. Nevite nekdo jak se ten ovladac jmenuje abych ho mohl smazat popr. kde ho najdu? Jinak mam Win7.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Připojení k PC
Mě vždy pomůže toto:
1. krok: ve stroji NEpřipojeném k PC spustit ActiveSync a v něm dát Menu>Options>Delete. Zde vymazat všechno.
2. krok: v PC vymazat všechno v adresáři:
Documents and Settnings\...username...\Data aplikací\Microsoft\ActiveSync\Profiles\
1. krok: ve stroji NEpřipojeném k PC spustit ActiveSync a v něm dát Menu>Options>Delete. Zde vymazat všechno.
2. krok: v PC vymazat všechno v adresáři:
Documents and Settnings\...username...\Data aplikací\Microsoft\ActiveSync\Profiles\