Mám problém s nastavením emailu. Konkrétně se jedná o nastavení "uživ. jmeno". Vytvořím nový účet, zadám mailovou adresu, zadám heslo a na další obrazovce odkliknu "použít stejné jméno a heslo k odeslání e-mailu", dám uložit nastavení.
Když se podívám znovu do nastavení, pokaždé se mi vymaže u uživ. jména vše co začíná @. Uvedu příklad
"[email protected]" se uloží jako "v.barsony" Nevíte čím by to mohlo být? Mám ofic ROM 1.48.479.1. Díky všem za jakoukoliv radu. Vilda
Pri zakladani noveho uctu v Outlooku mas na prvni strance policka pro zadavani mailove adresy, hesla a vyberu typu schranky. To si vypln, typ schranky vyber 'internet email', ale uplne dole musis zrusit oznaceni policka 'Try to configure automatically' nebo tak nejak. Pak das Next a vyplnis dalsi nezbytne udaje rucne (prichozi/odchozi server, nazev uctu atd). Pokud to vyplnis spravne podle toho jak to Tiscali uvadi, tak by vse melo fungovat.
Jinak tohle se vztahuje k zakladani uctu klasicky pres outlook mobile, nevim jak je to v te zjednodusene verzi v Sense, ale doporucuji zakladat mailovy ucet pres defaultniho klienta.
Díky za radu.Zkusil jsem to a přes default klienta se mi to povedlo. Jinak to nejede.Pořád se tam nastavuje samovolně "použít stejné jméno a heslo k odeslání e-mailu" Nevím proč to dělá ale je to tak Jsem rád, že to funguje podle tvé rady. Ještě jednou díky.
Přilepím to sem, týká se to emailu.
Mám takový problém... Dneska ráno mi přišly dva emaily. Zkouknul jsem je jen v náhledu, a pak jsem je přes Nabídku vymazal. Přesto mi dole v té posuvné liště zůstala u ikony emailu jednička, takže se jeden vymazal a druhý fyzicky taky, ale nějak to asi telefon nezaznamenal a ať hledám jak chci, nemůžu přijít na to, jak se jí zbavit. Nikde nemám žádný email, všechny jsem odmazal a ani nevím, kam by se případně mohl třeba nějak uložit. Ne že by mi tam nějak to číslo vadilo, ale rozčiluje mě to. Může mi někdo poradit, kde všude v systému nebo nějaké složce by se mohl nějaký email nacházet? Třeba jsem to nějak omylem přesunul. Nebo nějaký tip, jak se toho zbavit?
Děkuji
Omlouvám se, ale zapomněl jsem napsat asi nejpodstatnější informaci. Outlook email jsem nenastavoval a ani u něj nemám nikde ve složce nic, mám nastaven jen gmail. Když otevřu normálně ty složky, tak u doručených mám jedničku a když složku otevřu, tak je prázdná a dole mám napsáno 0 položek, 1 nepřečtených. Pomohlo by, kdybych účet zrušil a znovu ho vytvořil?
Já potřebuju outlook jen na zálohování kontaktů a kalendáře takže emaily nesynchronizuju. Mě stačí jen abych byl na příjmu a stáhnul poštu co přijde, v případě nutnosti hned můžu odpovědět, to funguje normálně jak má. Jen mi prostě dneska zůstala ta jednička a schránka se tváří jako že má jeden nepřečtený mail, ale žádný tam fyzicky není a to mě rozčiluje. Jinak moc nerozumím nějakým věcem kolem toho, jak to funguje a jak se to začlení do systému a nastaví. Po spuštění telefonu to chtělo nastavení emailu, tak jsem zadal požadované informace a nic dál neřešil.