Problém s nastavením emailových účtů

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
ViliamBarsony
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by ViliamBarsony »

Mám problém s nastavením emailu. Konkrétně se jedná o nastavení "uživ. jmeno". Vytvořím nový účet, zadám mailovou adresu, zadám heslo a na další obrazovce odkliknu "použít stejné jméno a heslo k odeslání e-mailu", dám uložit nastavení.
Když se podívám znovu do nastavení, pokaždé se mi vymaže u uživ. jména vše co začíná @. Uvedu příklad
"[email protected]" se uloží jako "v.barsony" :-( Nevíte čím by to mohlo být? Mám ofic ROM 1.48.479.1. Díky všem za jakoukoliv radu. Vilda
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Pri zakladani noveho uctu v Outlooku mas na prvni strance policka pro zadavani mailove adresy, hesla a vyberu typu schranky. To si vypln, typ schranky vyber 'internet email', ale uplne dole musis zrusit oznaceni policka 'Try to configure automatically' nebo tak nejak. Pak das Next a vyplnis dalsi nezbytne udaje rucne (prichozi/odchozi server, nazev uctu atd). Pokud to vyplnis spravne podle toho jak to Tiscali uvadi, tak by vse melo fungovat.
Jinak tohle se vztahuje k zakladani uctu klasicky pres outlook mobile, nevim jak je to v te zjednodusene verzi v Sense, ale doporucuji zakladat mailovy ucet pres defaultniho klienta.
ViliamBarsony
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by ViliamBarsony »

Díky za radu.Zkusil jsem to a přes default klienta se mi to povedlo. Jinak to nejede.Pořád se tam nastavuje samovolně "použít stejné jméno a heslo k odeslání e-mailu" Nevím proč to dělá ale je to tak :-) Jsem rád, že to funguje podle tvé rady. Ještě jednou díky.
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2

Post by Majesty »

Přilepím to sem, týká se to emailu.
Mám takový problém... Dneska ráno mi přišly dva emaily. Zkouknul jsem je jen v náhledu, a pak jsem je přes Nabídku vymazal. Přesto mi dole v té posuvné liště zůstala u ikony emailu jednička, takže se jeden vymazal a druhý fyzicky taky, ale nějak to asi telefon nezaznamenal a ať hledám jak chci, nemůžu přijít na to, jak se jí zbavit. Nikde nemám žádný email, všechny jsem odmazal a ani nevím, kam by se případně mohl třeba nějak uložit. Ne že by mi tam nějak to číslo vadilo, ale rozčiluje mě to. Může mi někdo poradit, kde všude v systému nebo nějaké složce by se mohl nějaký email nacházet? Třeba jsem to nějak omylem přesunul. Nebo nějaký tip, jak se toho zbavit?
Děkuji
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

Post by RejPal »

Pošta->Další->Inbox->Outlook E-mail->pokud jsi nastavoval synchro třeba kalendáře anebo kontaktů, tak tam budeš mít uvítací email.
Majesty
přispěvatel
přispěvatel

Post by Majesty »

Omlouvám se, ale zapomněl jsem napsat asi nejpodstatnější informaci. Outlook email jsem nenastavoval a ani u něj nemám nikde ve složce nic, mám nastaven jen gmail. Když otevřu normálně ty složky, tak u doručených mám jedničku a když složku otevřu, tak je prázdná a dole mám napsáno 0 položek, 1 nepřečtených. Pomohlo by, kdybych účet zrušil a znovu ho vytvořil?
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

Post by RejPal »

Takže, když máš google, tak tam stejně nesynchronizuješ kontakty ani kalendář?
A proč když máš Gmail nenastavuješ jeho synchro přes Outlook?
Majesty
přispěvatel
přispěvatel

Post by Majesty »

Já potřebuju outlook jen na zálohování kontaktů a kalendáře takže emaily nesynchronizuju. Mě stačí jen abych byl na příjmu a stáhnul poštu co přijde, v případě nutnosti hned můžu odpovědět, to funguje normálně jak má. Jen mi prostě dneska zůstala ta jednička a schránka se tváří jako že má jeden nepřečtený mail, ale žádný tam fyzicky není a to mě rozčiluje. Jinak moc nerozumím nějakým věcem kolem toho, jak to funguje a jak se to začlení do systému a nastaví. Po spuštění telefonu to chtělo nastavení emailu, tak jsem zadal požadované informace a nic dál neřešil.
hil
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc

Post by hil »

od vcerejska mam stejny problem, me se HD2 kousla tak, že jsem musel vyndat baterku. od té doby tam visí 1 nepřečtený mail ale v inboxu nic není.

EDIT
zkousim toto:
http://systembash.com/content/windows-m ... d-message/" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT2
Tak změna, jeste předtím jsem najel pomocí START - do E-mail a tam je možnost Outlook E-mail a vymazat všechny maily.
Pomohlo to.
Post Reply

Return to “HTC HD2”