Android Agenda: Vyzkoušejte zdařilý widget pro kalendář

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V Android Marketu jsem pátral po nějakém widgetu, který mi na některé ze záložek hlavní obrazovky zobrazí nadcházející události z kalendáře v trochu podrobnějším pohledu a hlavně s rozpisem na další dny. V HTC Legend je v základu celá řada widgetů, které jsou velice užitečné, ale zrovna výchozí panel kalendáře mi příliš nevyhovoval. Na dotaz "calendar widget" jsem v Marketu obdržel celou řadu widgetů, ze kterých jsem pak otestoval několik s nejlepším hodnocením. Jako vítěze jsem zvolil widget s názvem Android Agenda, který mé požadavky přesně splňuje.

obrázek

Po nainstalování se mezi widgety objeví několik různých variací Android Agendy, ze kterých si jednoduše vyberete požadovaný rozměr (vyjádřený v počtu obsazených políček na ploše). Výhodou tohoto widgetu je vcelku podrobné nastavení a možnost načítání dat z několika kalendářů najednou. Widget je freeware a na HTC Legend jsem s ním maximálně spokojený. Další informace o tomto widgetu naleznete na oficiálních stránkách. Jestliže jste si oblíbili nějaký jiný widget kalendáře, můžete se o svůj tip podělit v komentářích.
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

hehe - ses mohl poptat. Jsem tak dlouho testoval ruzne nahrady za PocketBreeze, az jsem skoncil prave u tohodle - mimochodem jsem to snad aji psal na Twitteru :D
Protoze poradna agenda je vec, co mi na Androidu nejvic chybela. (a i tenhle widget ma par much, ale asi nejvic se blizi dokonalosti :) )
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V pohodě, mám teď období, kdy prolézám Market a hledám různé zajímavé programy a widgety, takže si to alespoň lépe osahám. S tímhle jsem ale maximálně spokojený.
ramon.dexter
nováček
nováček

Post by ramon.dexter »

K maximální spokojenosti používám CalWidget. umožňuje opravdu široké možnosti nastavení, je jednoduchý a rychlý. Doporučuji vyzkoušet, sám nevím co všechno umí, protože ho používám tak jak je nastavený v základu.
gerranek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Hero

Post by gerranek »

jeste neni spatnej Smooth Calendar, zabere 4 pole v jednom radku, ukaze sice jenom 3 nadchazejici udalosti ale da se nastavit i jestli ukaze jenom udalosti nebo i cas zacatku a konce, jestli ukaze i aktualni den.. je docela dobre nastavitelnej
martan1981
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS4

Post by martan1981 »

Ja som používal Pure Calendar widget, ktorý ako jeden z mála (ak nie jediný) dokáže zobraziť viac google kalendárov a pekne ich farebne odlíšiť. Podľa tých obrázkov v bleskovke to Android Agenda nedokáže. Má takisto more nastavení, maximálna spokojnosť.
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

presne to prave umi i android agenda - a dokonce je to videt i na tom obrazku (vsimni si, ze u nekterych udalosti je modry, u jinych zeleny prouzek). Ten Pure Calendar Widget jsem taky zkousel, ale neco me na nem vadilo, ze jsem sel o dum dal (prave k Android Agende). Kazdopadne uz nevim co a navic je to taky pomerne davno, co jsem tohle hledal, takze to dneska muze byt uplne jinak :)
CalWidget si nevybavuju, ale vypada taky docela dobre :)
No a konecne Smooth Calendar - na to jsem snad zacinal - bezkonkurencne nejhorsi - to je spis jenom takovej "tap tap easy entry to calanedar".

Ale furt kdyz tohle cokoliv srovnam se starym dobrym PocketBreezem, tak je to vsechno slabej odvarek :(
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Jirko,posielam velke Diky za tip. Mal som donedavna firemny SDA2,ale vymenil som po 3 rokoch za Hera a toto mi naozaj chybalo. Na SDA som pouzival Facade k plnej spokojnosti a toto vyzera ze to dokaze nahradit. Este tak rozchodit synchronizaciu mailov z Outlooku a je to super pracovny stroj. Na pracu zatial SDA vedie.
Koper1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: N4, N7, Razr i

Post by Koper1 »

Funguje i vypada sice moc dobre, nicmene je tu vec, kvuli ktere jsem ho z Legend odinstaloval a sice moc maly font. Ma spousty nastaveni, ale zrovna velikost fontu mi nefunguje. Snad v nove verzi, ktera se ma objevit pristi tyden.
Greepm
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Spica

Post by Greepm »

podobny je calwidget...jediny problem ze pri kliknuti se neotvira privmo udalost...ale neni tak minipismenkovy jak android agenda. Nicmene diky...android agenda zatim prebrala calwidgetu misto a dokonce jsme ji dopral celej screen jeden:-)
Post Reply

Return to “HTC telefony”