G-Profile: Snadné přepínání profilů v Pocket PC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Post by sh.a.rk »

Svestka wrote:No psal jsi o výdrži ale nic objektivního se z toho vyčíst nedá jestli je úbytek v rámci 10% či třeba až 30% stačí mi přibližná doba v tvém případě. Nehledě na to dost se na toto zkušenosti liší, někdo píše, že nepozná rozdíl jiný, že mu to bere půlku baterie. Už kdysi jsem totiž viděl v různých článcích i mimo smartmanii, že g-alarm byl u někoho hlavní příčinou rapidního poklesu výdrže zařízení, a proto jsem o něm vůbec neuvažoval, pokud je ale okamžitá reakce na vytažení sluchadel tak si asi vyzkouším trial.
Ako som uz pisal je to vec subjektivna. Mne fon nevydrzi od rana do vecera :lol: ,ale na druhu stranu musim napisat ze mi bezi tolko pluginov ze sa tomu ani necudujem. Najistejsie je to odskusat na zabehanom stroji (svojom) :wink:
@honefr este je tu jedna moznost a to nejaky cistit RAM ktory by ti v nejakych pravidelnych intervaloch tento proces zatvaral
perm
přispěvatel
přispěvatel

Post by perm »

nevite nekdo, jestli je mozny si tam pridat i lidi do skupin a vybrat ktera skupina bude v danym profilu zvonit a ktera ne?

diiik
audis
nováček
nováček

Post by audis »

Aspire:
umí Gprofil spravovat i intenzitu podsvícení ? čili jako zvuk, jiný profil, jiná intenzitra. dost jsem si na to zvykl z e-tenu. pro profil VENKU mám nahlas a max podsvícení. stačí zvolit profil... až přijdu do práce, dám jiný profil, kde mám potichu a nižší podsvícení. stačí zvolit profil, žádné pak setting > system>backlight.. :-)
perm
přispěvatel
přispěvatel

Post by perm »

na svou vyse polozenou otazku si odpovim sam :-)
ANO, je mozne si vytvorit profil, ve kterem se mi dovola jen nekdo!
podle me je to naprosto super, protoze nechci mit 2 telefony - 1 soukromy a 1 sluzebni, protoze potrebuju, aby se mi nekteri lide dovolali i mimo prac dobu (rodina, VIP zakaznici, kolegove) - a presne tohle mi tento drobny programek nabizi!
sice uz neni freeware jak je psano vyse, ale tech 5E za nej klidne dam (stoji mi to za to, aby me v nedeli po ranu nebudili bezni zakaznici s dotazem jak si zkopirovat ikonu jinam) :tlem:
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM

Post by lookass »

ten serial by se fakt šiknul...
BTW: jaký je rozdíl mezi 0.75 a 1.1.build.1227.CBD?
dík
Post Reply

Return to “Aplikace”