Restart při zesílení zvuku

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Vratas
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Vratas »

Zdravíčko, mám 2 dny HTC HD2, připojil jsem k němu sluchátka od Samsung Omnia Pro, spustil si písničku a následně jsem najel v multimédiích do zesílení zvuku a nastavil ekvalizér na "zesílení basů" a zařízení se mi za 2 sekundy samovolně restartovalo. Když jsem to zkoušel znovu, tak se to stalo zase a zase.

Nevíte někdo, kde je problém? Je to důvod k reklamaci?? Díky
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Nemám přímo zkušenosti s ekvalizerem v HD2, ale reklamace není třeba. Zazálohuj si potřebná data, pak proveď HardReset a zkus jestli se problém s ekvalizerem bude opakovat. Pokud ano, tak flashni jinou ROM (ať už oficiální či ne).
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Presne tak,chovani standartni to jiste neni,urcite ti to zpusobila bud nejaka uprava ci tweak nebo doinstalace jine aplikace.
Vratas
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Vratas »

Zdravíčko, ještě včera když jsem psal, tak mi to nedalo a zkoušel jsem zjistit, čím to je. Bylo to tím, že sluchátka od Omnia Pro mají na kabelu příjímací tlačítko. Už při připojení a hraní sluchátek bez boosteru se mi ten zvuk nezdál a po boosteru se vypínalo jak jsem popisoval. Chyba byla v tom, že když jsem to tlačítko jen tak ze srandy zmáčknul, tak zvuk byl úplně parádní jak má být. Zkusil jsem tedy s přidrženým tlačítkem zajít do boosteru a zapnout ho na "zesílení basů" kde mi to dělalo problém a ejhle - booster fungoval, htc hrálo a žádný reset. Po uvolnění tlačítka za cca 2 sekundy bum prásk a reset. Jiná sluchátka jak normální tak od ostatních mobilů co máme doma fungovaly jak brus s boosterem i bez boosteru. Testoval jsem to jak běs. Vypínat, zapínat, přepínat hudbu, přepojovat sluchátka a bylo to v pořádku. Vinu tedy shledávám na straně sluchátek od Omnia Pro s ovladačem.

Jinak děkuji za ozvání a rady :-)
Post Reply

Return to “HTC HD2”