Zdravíčko, mám 2 dny HTC HD2, připojil jsem k němu sluchátka od Samsung Omnia Pro, spustil si písničku a následně jsem najel v multimédiích do zesílení zvuku a nastavil ekvalizér na "zesílení basů" a zařízení se mi za 2 sekundy samovolně restartovalo. Když jsem to zkoušel znovu, tak se to stalo zase a zase.
Nevíte někdo, kde je problém? Je to důvod k reklamaci?? Díky
Restart při zesílení zvuku
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Nemám přímo zkušenosti s ekvalizerem v HD2, ale reklamace není třeba. Zazálohuj si potřebná data, pak proveď HardReset a zkus jestli se problém s ekvalizerem bude opakovat. Pokud ano, tak flashni jinou ROM (ať už oficiální či ne).
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak,chovani standartni to jiste neni,urcite ti to zpusobila bud nejaka uprava ci tweak nebo doinstalace jine aplikace.
Zdravíčko, ještě včera když jsem psal, tak mi to nedalo a zkoušel jsem zjistit, čím to je. Bylo to tím, že sluchátka od Omnia Pro mají na kabelu příjímací tlačítko. Už při připojení a hraní sluchátek bez boosteru se mi ten zvuk nezdál a po boosteru se vypínalo jak jsem popisoval. Chyba byla v tom, že když jsem to tlačítko jen tak ze srandy zmáčknul, tak zvuk byl úplně parádní jak má být. Zkusil jsem tedy s přidrženým tlačítkem zajít do boosteru a zapnout ho na "zesílení basů" kde mi to dělalo problém a ejhle - booster fungoval, htc hrálo a žádný reset. Po uvolnění tlačítka za cca 2 sekundy bum prásk a reset. Jiná sluchátka jak normální tak od ostatních mobilů co máme doma fungovaly jak brus s boosterem i bez boosteru. Testoval jsem to jak běs. Vypínat, zapínat, přepínat hudbu, přepojovat sluchátka a bylo to v pořádku. Vinu tedy shledávám na straně sluchátek od Omnia Pro s ovladačem.
Jinak děkuji za ozvání a rady
Jinak děkuji za ozvání a rady