Windows Mobile 7 Photon na HTC Universal (takže tahle fotografie nebyla podvrh)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tWV436jfvp0[/youtube]

Jak tohle muze prohlasit fanousek Windows Mobile a jeste redaktor serveru puvodne zabivajici se jen WM to fakt nechapuJiří Hrma wrote:Při bližším pohledu na obrázky se nemohu ubránit dojmu, že to jsou jen o něco více přeskinované Windows Mobile 6.x a ve výsledku jsem tedy rád, že se Microsoft vydal úplně novou cestou

bkf1 wrote:Jak tohle muze prohlasit fanousek Windows Mobile a jeste redaktor serveru puvodne zabivajici se jen WM to fakt nechapu
to bude asi tym ze nie len on CHAPE a uvedomuje si ze ms sa posuva dalej a preto robi co robi a svoju momentalne najnovsiu platformu posuva medzi tebe nepristupnu skupinu ludi...a zaroven ale ostava v hre aj WM6.5 takze spokojny ostat mozes aj ty...kde je problem? lebo to nebude zaujmovo primarny system pre ms? preco ta netesi, ze konecne bude mozne uz aj z lacneho low endu sa dostat na intenet, dostat sa takmer kdekolvek ku hocikomu a hocikedy? preco ti vadi ze pre teba "mudre" telefony bude pouzivat takmer kazdy? preco ti vadi pokrok, preco si taky sebecky?????????bkf1 wrote:Jinak ja jsem hlavne prekvapen, ze priznivec mobilni platformy Windows muze vyjadrit i minimalni uspokojeni nad tim, co bylo predstaveno, misto toho, co bylo planovano... to je pro me vcelku sok...

Protoze se temto lidem budou maximalne prizpusobovat a tim padem vznikne takovy paskvil... neco jak kdyby Adobe maximalne prizpusobovalo Photoshop lidem, co pouzivaji malovani..._iNTERFACE wrote:preco ti vadi ze pre teba "mudre" telefony bude pouzivat takmer kazdy?

suhlasim ale najprv si treba uvedomit poziadavky na konkretne uzivanie, ktorych je strasne vela ci uz tvojoch, mojich alebo hocikoho ineho...a po druhe mozeme len predpovedat co byt moze alebo co by byt nemuselo...zatial to nevieme a preto sa mozno obaja este prekvapime...zjednodusit pristup k funkci nebo zjednodusit jeji pouzivani orezanim funkcnosti nebo dalsich doprovodnych veci kolem, jenom aby se v tom nahodou nekdo neztratil, je PRIMITIVNI.

Nevim no, po kliknuti pravym tlacitkem na plochu mas na vyber ze tri zakladnich velikosti ikon (nabidka Zobrazit), coz pro drtivou vetsinu uzivatelu bohate staci, a pokud chces vetsi rozsah nastaveni velikosti, tak bud te CTRL + kolecko napadne, nebo si to zjistis - BFU to nepotrebuje, pokrocily uzivatel to zjisti snadno.bkf1 wrote:To ALL.OS:
Jinak to CTRL+kolecko jsem si tehdy taky nasel ale MUSEL jsem na internet! Co to je kua kdyz k nastaveni zakladni veci musim neco zjistovat na internetu?
Ve Vistach se QuickLaunch zapina stejne jako v XP, v sedmickach je to mozna jinak, ted si to z hlavy nevybavuju. UAC je nesmysl a predpokladam, ze to vypina kazdy automaticky.bkf1 wrote:Nebo co treba kdyz nekdo chce QuickLaunch panel jak byl v XP? Mezi temi triliony zmatenych pruvodcu o tom neni ani zminka, uzivatel si to musi najit na netu a jeste si kvuli tomu vypnout UAC!
Opet nesouhlasim, tyden jsem na to nadaval, ale dnes uz povazuju Ribbon za extremne prakticky a starsi verze Office, na kterych jsem pracoval mozna 8x dele, nez na verzich s Ribbonem uz jsou pro me velmi nepohodlne. Pouzivam denne Outlook, Word, Excel a Acces, PP sem tam a jsem naprosto spokojen.bkf1 wrote:A tu silenou zmatenost stylu Ribbon ani nebudu komentovat (v programech, kde je mimimum moznosti je to fajn, ale takovy Word, ktery ma desitky funkci je timto silene neprehledny).

Absolutně nechápu, kam tímhle míříš, případně na co narážíš. V tomhle konkrétně s Jirkou absolutně souhlasím, protože to, co je možné vidět na screenech Photonu, je docela děs a bída. Jako napůl přeskinované WM6.1 s absolutně nepoužitelným taskbarem a dost nevkusnou grafikou(to poslední je dejmetomu relativní, každému se líbí něco jiného) a nemyslím si, že by zrovna s tímto vzhledem sklidil MS větší slávu než s WM6.5.bkf1 wrote:Jak tohle muze prohlasit fanousek Windows Mobile a jeste redaktor serveru puvodne zabivajici se jen WM to fakt nechapuJiří Hrma wrote:Při bližším pohledu na obrázky se nemohu ubránit dojmu, že to jsou jen o něco více přeskinované Windows Mobile 6.x a ve výsledku jsem tedy rád, že se Microsoft vydal úplně novou cestou
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest