povies mi o akej slobode hovoris? kde si si ju vytvoril? a kto ti ju brani vyuzivat? kde? v akom case? vies co je vobec sloboda? poznas tento pojem? vies ze predtym nez si nieco kupis, tak samozes slobodne rozhodnut co to bude, od akeho vyrobcu, ake to ma mat funkcie a tak...to ze ty zrazu pocas uzivania, po trebars roku si povies, ze nedobre, chcem nieco ine, tak namiesto toho aby si si nieco ine kupol, tak obvinis vyrobcu toho povodneho zariadenia, ze je diktator, lebo ti neumoznuje nahrat nejaku staru kriticku zaplatu do noveho systemu...hmm? citis ze tak je to spravne? ze tak to ma byt? lebo ja uz fakt nechapem....Daidalos wrote:Bohužel WP 7 ztrácí...a to je svoboda.
Jak si WP 7 přizpůsobíte?...co když se ale někomu nebude líbit případně za čas omrzí?
...a nezačne zbytečně omezovat
...na mna nove windooze zaposobili maximalne impozantne...ak si uvedomim ze je to naozaj len nejaka prealpha verzia, tak v konecnom vysledku ocakavam nieco naozaj kvalitne a vobec ale vobec vobec vobeeeeeec ma netrapi ze to nebude od applu...skor naoak...konecne zmena..tesim sa a ak vychytaju rychlost a pohodlnost a hlavne intuitivnost toho ovladania, myslim ze vela ludi, ktori o windooze nikdy neuvazovali, teraz uvazovat zacnu !!! dakujem micsrosoft za dalsi krok,,,teraz je na rade konkurencia...