-- stř úno 10, 2010 22:55 --
Jsou WM 6.5.3 pro Omnii Pro dostatečně stabilní? Jakou konkrétní verzi používáte?sojce wrote:Je v té 6.5.3 ROMce čeština nebo ne? Dá se popřípadě nějak zapnout?
Jsou WM 6.5.3 pro Omnii Pro dostatečně stabilní? Jakou konkrétní verzi používáte?sojce wrote:Je v té 6.5.3 ROMce čeština nebo ne? Dá se popřípadě nějak zapnout?

S2U2 jsi zkoušel? Mohl by vyřešit tvoje problémy s odemykánímpesha wrote:Používám WM 6.5 a mám problém se zamykáním - když ho zamknu přes boční tlačítko, tak se mi ho potom asi v polovině případů daří odemknout jakýmkoliv jiným tlačítkem. V nastavení mám samozřejmě zvoleno probouzet jen tím jedním. Je to dost smutný, když v pouzdru každou chvíli svítí. Nejdřív jsem myslel, že to je problém magnetu, ale on se ten telefon navíc často odemyká i stistknutím jakýhokoliv HW tlačítka.Nesetkali jste se s tím?

Mám dotaz - ví někdo o WM 6.5 / WM 6.5.x, kde by spolehlivě fungovalo zamykání? A pokud ne, dá se někde sehant WM 6.1, kde by s tím nebyl problém? Díky.hayak wrote:Čeština ve WM 6.5.3 není, ale celý systém je znatelně rychlejší a stabilnější.
Bohužel se pořád sám odemyká např. fotoaparát (nosim to v pouzdru, takže se lehce zmáčkne), nebo se ti třeba úplně ztlumí vyzvánění, protože se zmačklo zeslabující tlačítko.
Hardware výbornej, ale soft má pár malých mušek, který mě asi brzo přinutí prásknout s tím o zem a rozdupat.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest