Vypnutí popup menu ve Win 6.5.5

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Nevím jak to nazvat - když ťápnu na horní lištu, vyskočí taková stupidní lišta Windows s ikonkama hodin, baterky, signálu atd. Neví někdo jak to vypnout? Předpokládám, že se zřejmě jedná o nějaké dllko, které by snad mělo jít vypnout v registrech, ale nemůžu nikde najít jaké...
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

To by měla být app. Showcase.Kdyby byl screenshot,bylo by lepší.Skus tuto app najít v instalovaných programech a odinstalovat.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Nikoliv, Showcase znám, myslím to co je standartně ve Win 6.5.5, originál Windows lišta.

Tady to ma Carnero hned na prvnim obrazku : http://carnero.cc/mobility/65-651-653-66-67-a-7/" onclick="window.open(this.href);return false;
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Nechci se hádat,ale jestli není Showcase přímo integrováný do rom.Kolegovy v praci sem flešoval romku do Artemise od "Sajfyho" a tady to píše.A vypadá to úplně stejně.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Ne to opravdu není, to je něco co dělá přímo Mrqosoft a je to standartně v novějších buildech...
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

2 koumes: Je možný, že má pravdu. Já mám teď dokonce v jedné testované ROM taskbar udělaný tak, že po klepnutí na něj se zobrazí různé stavové údaje přes celou obrazovku...

2 Petulinek: Taky mi to moc radost nedělá, ale zatím jsem neslyšel o žádném způsobu, jak to změnit, myslím,že je to napevno zabudované do sytému.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Jistě že mám pravdu :) Ostatně 23518 a 519 nejsou zdaleka první buildy ve kterých to je...
Tipoval bych že se tahá při startu nějaké dll, stejně jako je to s podobnou blbostí od HTC, ale nevím právě jaké... No nic, snad na to časem někdo přijde na xda...
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Post by sh.a.rk »

Takze aspon u mna v 6.5 sa to popup menu da aspon zmenit na male ktore ma potom viac nastaveni napr. odpojit gprs pripojenie nastavenie zvuku v 6.5.5 nie je mozne ho zmensit?

ImageImageImageImageImage
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

To Tvé je něco jiného, to je doplněk od Samsungu, ne nativní Windows
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

Já jsem se tohoto nesmyslu zbavil tím, že jsem začal používat velmi zajímavý taskmanager, zmíněný tady ve vedlejším vlákně. Ke stažení zde.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Dík za info, ale používám ten z X2 a moc se mi líbí, i přes některé nedostatky. Tento dává můj oblíbený "kuchař" Itje rovnou do ROMek, ale nějak mně moc neuchvátil...
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Já jsem naopak XTask začal používat a dokonce jsem se kvůli němu vzdal WkTasku a to už je co říct :)
Na taskbaru zobrazuje ikonky spustenych programu, dale si můžeš na gesta z taskbaru nastavit až 6 funkcí (třeba cložce, close all, kill atd.), zobrazuje nad a pod taskbarem stav baterie a RAM (pokud to tak nastavíš), pak taky automaticky udržuje ASync vypnutý pokud nejsi připojený k PC, což je parádní funkce a naprosto bez problémů podporuje jak průhlednost taskbaru v WM6.5 , tak i jeho úzké rozměry ve WM6.5.x .
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”