Vypnutí popup menu ve Win 6.5.5
Nevím jak to nazvat - když ťápnu na horní lištu, vyskočí taková stupidní lišta Windows s ikonkama hodin, baterky, signálu atd. Neví někdo jak to vypnout? Předpokládám, že se zřejmě jedná o nějaké dllko, které by snad mělo jít vypnout v registrech, ale nemůžu nikde najít jaké...
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
To by měla být app. Showcase.Kdyby byl screenshot,bylo by lepší.Skus tuto app najít v instalovaných programech a odinstalovat.
Nikoliv, Showcase znám, myslím to co je standartně ve Win 6.5.5, originál Windows lišta.
Tady to ma Carnero hned na prvnim obrazku : http://carnero.cc/mobility/65-651-653-66-67-a-7/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady to ma Carnero hned na prvnim obrazku : http://carnero.cc/mobility/65-651-653-66-67-a-7/" onclick="window.open(this.href);return false;
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Nechci se hádat,ale jestli není Showcase přímo integrováný do rom.Kolegovy v praci sem flešoval romku do Artemise od "Sajfyho" a tady to píše.A vypadá to úplně stejně.
Ne to opravdu není, to je něco co dělá přímo Mrqosoft a je to standartně v novějších buildech...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
2 koumes: Je možný, že má pravdu. Já mám teď dokonce v jedné testované ROM taskbar udělaný tak, že po klepnutí na něj se zobrazí různé stavové údaje přes celou obrazovku...
2 Petulinek: Taky mi to moc radost nedělá, ale zatím jsem neslyšel o žádném způsobu, jak to změnit, myslím,že je to napevno zabudované do sytému.
2 Petulinek: Taky mi to moc radost nedělá, ale zatím jsem neslyšel o žádném způsobu, jak to změnit, myslím,že je to napevno zabudované do sytému.
Jistě že mám pravdu
Ostatně 23518 a 519 nejsou zdaleka první buildy ve kterých to je...
Tipoval bych že se tahá při startu nějaké dll, stejně jako je to s podobnou blbostí od HTC, ale nevím právě jaké... No nic, snad na to časem někdo přijde na xda...
Tipoval bych že se tahá při startu nějaké dll, stejně jako je to s podobnou blbostí od HTC, ale nevím právě jaké... No nic, snad na to časem někdo přijde na xda...
To Tvé je něco jiného, to je doplněk od Samsungu, ne nativní Windows
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Já jsem se tohoto nesmyslu zbavil tím, že jsem začal používat velmi zajímavý taskmanager, zmíněný tady ve vedlejším vlákně. Ke stažení zde.
Dík za info, ale používám ten z X2 a moc se mi líbí, i přes některé nedostatky. Tento dává můj oblíbený "kuchař" Itje rovnou do ROMek, ale nějak mně moc neuchvátil...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Já jsem naopak XTask začal používat a dokonce jsem se kvůli němu vzdal WkTasku a to už je co říct 
Na taskbaru zobrazuje ikonky spustenych programu, dale si můžeš na gesta z taskbaru nastavit až 6 funkcí (třeba cložce, close all, kill atd.), zobrazuje nad a pod taskbarem stav baterie a RAM (pokud to tak nastavíš), pak taky automaticky udržuje ASync vypnutý pokud nejsi připojený k PC, což je parádní funkce a naprosto bez problémů podporuje jak průhlednost taskbaru v WM6.5 , tak i jeho úzké rozměry ve WM6.5.x .
Na taskbaru zobrazuje ikonky spustenych programu, dale si můžeš na gesta z taskbaru nastavit až 6 funkcí (třeba cložce, close all, kill atd.), zobrazuje nad a pod taskbarem stav baterie a RAM (pokud to tak nastavíš), pak taky automaticky udržuje ASync vypnutý pokud nejsi připojený k PC, což je parádní funkce a naprosto bez problémů podporuje jak průhlednost taskbaru v WM6.5 , tak i jeho úzké rozměry ve WM6.5.x .