uvolnění paměti
uvolnění paměti
Ahoj, mám problém s pamětí telefonu. Dnes jsem zkoušel instalovat nový hofix na sms a vyhodilo mi to hlášku že není dostatek paměti a že nemůže být instalace dokoncena. Nevíte kde můžu co smazat abych to nějak nepo***l? Když jsem telefon restartoval, tak se mi začal hodně sekat a pořád to hlásí málo paměti a že nebude moct být spuštěn žádný program. Dokonce mi nejde vlézt ani do samotných SMS ... help prosím
uvolnění paměti
Odinstaluj něco programů co máš ve vnitřní paměti tel., vyčisti cache Opery, IE, Google Maps, pročisti dokumenty...
-
jarysek120
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
uvolnění paměti
jojo taky se mi to stalo dneska tak sem odinstaloval par programku co sem mel na founu a nainstaloval je na sd a uz mi to slo...
uvolnění paměti
Jak zjistím co je na rom a co SD kartě? Když to chci odstrnovat přes metodu odebrat programy? Nebo je jiný způsob?
Díky
Díky
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
uvolnění paměti
Co máš gde instalované zjistíš nejlíp přes TC v Prog.Files.A na čištění použij Clear Temp.
A z názvu už vyplívá,na jaké čištění to je 
uvolnění paměti
Ten program čistí jne dočasné soubory nebo smaže celý program? Abych si tam ještě něco nevymáznul
)
uvolnění paměti
Velmi dobrý program na dokonalou odinstalaci programů je SK Tools. Kromě jiného ti pomůže i zjistit, kam si i programy nainstaloval,vyčistí PDA a mnohé jiné funkce, včetně převodu programů z vnitřní paměti na kartu se současnou změnou zápisu v registrech. Takže si nejen uvolníš vnitřní paměť, ale program poběží bez problému dále na kartě...
uvolnění paměti
Vyzkoušel jsem ClearTemp a uvolnito mi to přs 10MB, takže hotfix proběhl v pořádku...bohužel smsky zmrvil ještě víc než byli...v mobilshellu nefungují už vůbec
uvolnění paměti
Opravdu nechápu, jak někdo může mít u HTC HD2 problém s pamětí. To snad ani není možné. Udělej HR a nainstaluj pozorně vše znovu a používej i instalaci na kartu všude, kde je to možné. Pak budeš mít místa možná i na rozdávání.
uvolnění paměti
s romkou cleanEX si mozet dovolit app a hry instalovat kludne do pamati telefonu. storage ma cez 290MB 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
uvolnění paměti
nezbývá než souhlasitdark_hood wrote:s romkou cleanEX si mozet dovolit app a hry instalovat kludne do pamati telefonu. storage ma cez 290MB
uvolnění paměti
telefon jsem dostal už nainstalovaný s hromadou aplikací a nerad bych o ně přišel, proto nechci dělat HR
až bude nová rom a vin v cz tak proč ne...ale dělat HR každou chvíli se mi nechce, vhledem k tomu, že jsem začátečník s HTC i s win v mobu
ale třeba by byl někdo ochotný mě přes ICQ poradit co a jak
až bude nová rom a vin v cz tak proč ne...ale dělat HR každou chvíli se mi nechce, vhledem k tomu, že jsem začátečník s HTC i s win v mobu
ale třeba by byl někdo ochotný mě přes ICQ poradit co a jak
uvolnění paměti
Vždyť nová ROMka s češtinou vyšla před pár dny...
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
uvolnění paměti
taky jsem vypozoroval že mi ubyva paměti postupně v telefonu, čistil jsem pravidelně programem clear temp a pořad ubyvalo trocha, tak jsem si včera koupil SKtools a po prvním vyčištění mi přibylo 12G paměti, je možný takovýto rozdíl mezi dvěmi "čistícími"programy? z programu mam trocha respekt, přijde mi že při neuváženém použití může způsobit více škody než užitku...anglicky sice umim slušně, ale předsa jenom některým věcem nerozumím...se chci zeptat jestli program obsahuje i něco čím se vyčistí RAM, něco jako clean RAM, nemůžu to tam nikde najít, pod jakým názvem se to ukryva
? a co tak nejvíc z programu používáte? díky moc
uvolnění paměti
Franky52 - to jo, ale ne ofiko na HTC.cz
marek_proksa - mohl by jsi mě poradit jak na ten program, mám z něj hoooodně velkej respect a anglicky umím velmi málo
marek_proksa - mohl by jsi mě poradit jak na ten program, mám z něj hoooodně velkej respect a anglicky umím velmi málo
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
uvolnění paměti
to meggy
-no tady je pravě trocha problem, ne s angličtinou, spíš že pak nerozumim tomu technicky,co konkretně ktera funkce provede, jestli chapeš jak to myslim...počítače a podobné věci není obor co mně živí
zatím používám funkci clean, optimize...a tak nějak se v tom programu snažím zorientovat, čemu nerozumím, do toho se nehrnu...právě proto jsem se tady ptal lidí ktery mají s programem zkušenost, které fce používat...
a nová ROM na strankach sunnysoft/htc je oficialní i s češtinou
-no tady je pravě trocha problem, ne s angličtinou, spíš že pak nerozumim tomu technicky,co konkretně ktera funkce provede, jestli chapeš jak to myslim...počítače a podobné věci není obor co mně živí
a nová ROM na strankach sunnysoft/htc je oficialní i s češtinou
uvolnění paměti
2meggy: a ty jsi na této stránce viděl nějaké "nové oficiální ROmky"? Myslím si, že si je oficiálně stahuješ ze sunnysoftu. Jo a pokud máš SK Tools, tak po instalaci se ti objeví i ikonky pro rychlé vyčištění - Autoclean a FreUpRAM. Jejich spuštění je bezpečné, netřeba se obávat. V samotném programu pak spustit cleanup a prvních šest položek spustit a dát vše vyčistit. Tady se také, podle mého, nemůže nic stát.
uvolnění paměti
Franky52
Jistě, na HTC je ke stažení verze ROM:1.48.479.1. proto je mi divné, že tam nedali tu 1.66.
Každopádně je to už jedno, protože se mi foun po instalaci HDTweakCZ trochu připosr** :( takže mě nic jiného než HR asi nezbývá. Tak se při té příležitosti pokusím dát 1.66 + CZ. Snad nic nevyvedu. jen mi mrzí, že přijdu o všechny programy a nastavení mobillshellu.
Nevíte jestli se toto nedá komplet zazálohovat a případně jak?
Jistě, na HTC je ke stažení verze ROM:1.48.479.1. proto je mi divné, že tam nedali tu 1.66.
Každopádně je to už jedno, protože se mi foun po instalaci HDTweakCZ trochu připosr** :( takže mě nic jiného než HR asi nezbývá. Tak se při té příležitosti pokusím dát 1.66 + CZ. Snad nic nevyvedu. jen mi mrzí, že přijdu o všechny programy a nastavení mobillshellu.
Nevíte jestli se toto nedá komplet zazálohovat a případně jak?
uvolnění paměti
myslim, ze je podstatne lepsie programy nainstalovat postupne manualne do cistej rom, ako vytvart ich zalohu a potom ju obnovovat
uvolnění paměti
2meggy: A proč si to tam instaloval? Je to vůbec pro HTC HD2? Na zálohování je dobrý SPB Backup, ale opravdu je nejlepší po instalaci nové ROM začít vše od počátku.
Poznámka: Mám tam taky 1.66. ale od té doby vzpomínám i na 1.43,která mi šlapala lépe...
Poznámka: Mám tam taky 1.66. ale od té doby vzpomínám i na 1.43,která mi šlapala lépe...