Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Post Reply
marek Ťupa

Problémy - Omnia II

Post by marek Ťupa »

Prosím vás, potřeboval bych poradit... Je to taková kravinka, ale docela dost mě to štve. Když kliknu nahoru k baterce, zvuku, signálu atd. měla by vyjet taková větší tabulka, ve které mám na výběr. Ta vyskočí, ale jedno políčko je tam prázdné a to baterka. Zkoušel sem vypnout a znovu zapnout telefon a stejně nic. Mám Shell 3,5 takže mi to zas tak nevadí - mám ikonu baterie na obrazovce, ale stejně. Zajímalo by mě jestli s tím máte někdo zkušenost, nebo je to chyba jen u mě...
Mik98
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB

Problémy - Omnia II

Post by Mik98 »

romiseklbc wrote:Já bych program asi odinstaloval. Pak si stáhl program z webu samsungu. Pro jistotu, tam by měla být poslední verze :roll:
Nakonec bych připojil telefon k PC a spustil instalaci a opět jako správce. To by mělo zabrat, já to tak instaloval a vše funguje na Vistách, jak má :-)
No tak vsetko som odinstaloval, stiahol som si najnovsiu verziu Samsung New PC studio. Nainstaloval som to ako spravca a nic :-( ziadna zmena.. ale nechapem preco mi PC telefon najde, aj v tom samsung studiu mi ho najde, ale nechce mi spustit vsetky funkcie ako som uz spominal predtym. Chcel som sa este opytat ze ci sa bavime o rovnakom programe, pretoze ja mam Samsung New PC studio, ale videl som aj Samsung PC studio.. Neviem ci to druhe je starsia verzia alebo co.. ale cloveka to zamrzi, ze to nechce ist. A este som chcel ze tentokrat mi nespustilo instalaciu ovladacov pre mobil, aspon som si nic take nevsimol, a neviem ako ich znovu vyvolat, aj som cez tento pocitac "odinstalovat nebo zmenit program" odinstaloval vsetko od samusngu no nepomohlo to.. Nemate nejake dalsie napady? :cry:
Zhouba
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 1520

Problémy - Omnia II

Post by Zhouba »

Dělalo mi to samé po instalaci studia z CD. Odinstaloval jsem, pročistil registry, nainstaloval verzi New_PC_Studio_1.2.1IH2 a dokonce mi šly nahrát kontakty ze souboru csv, což u předchozí verze nešlo. Jinak studio jsem použil pouze pro tuto operaci, zbytek obstará ve Vistě "Centrum zařízení Windows mobile". :)
Mik98
nováček
nováček

Problémy - Omnia II

Post by Mik98 »

No nic ziadna zmena, asi to necham tak.. Zaobidem sa dufam aj bez toho
romiseklbc
nováček
nováček
Zařízení: LG G3

Problémy - Omnia II

Post by romiseklbc »

Já mám na těch Vistách Samsung New PC Studio. Jak jsem již psal, stáhl jsem ho na webu Samsungu a to přímo v podpoře k Omnia II. U tebe bych řekl, že se ti tam někde perou ovladače na Omnia II. Ale kde, to těžko říct. Jak jsem již psal, já také raději volím Centrum zařízení Windows Mobile s kombinací MyPhone od Microsoftu 8-) Zkus se kouknout při spuštění programu do logu windows, jestli ti to třeba nevyhazuje nějakou chybu při načítání ovladače k telefonu.
Arny_CZ
nováček
nováček
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i

Problémy - Omnia II

Post by Arny_CZ »

to MIK98
nevím, zda by to mohlo pomoci, ale zkoušel jsi v nastavení Omnie změnit nastavení v položce "USB připojení" ?
Netvrdím, že to pomůže, jen mě napadlo, že za pokus to stojí.
Mik98
nováček
nováček

Problémy - Omnia II

Post by Mik98 »

V tejto polozke sa da vybrat bud ActiveSync alebo sa da telefon pouzit ako externy HD teda ako velkokapacitne zariadenie, a nepomohlo ani ked som toto nastavenie zmenil
Okuliarnik
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung i8000 Omnia 2

Problémy - Omnia II

Post by Okuliarnik »

Zdravim,
viete poradit nieco, aby som mal v internetovom prehliadaci kurzor? Potrebujem to pri niektorych webovych strankach, kde staci iba umiestnit kurzor na urcite miesto na zobrazenie informacii,ponuku menu ap.
Dik
SouL
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung i8000 Omnia II

Problémy - Omnia II

Post by SouL »

čau,
začal sem mít po resetu problém s přehráváním hudby, vše jede ok než se vypne obrazovka kvůli baterce, písnička se mi pak vždy po 10 sekundách zastaví a po další sekundě zas začne hrát, nevíte co by stím mohlo být ? (používám media player)
Předem dík za všechny rady.
petrsap
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: SAMSUNG GALAXY S2

Problémy - Omnia II

Post by petrsap »

Tak to dela uzamceni klaves.Setkal jsem se s timto problemem take. Pri animaci jak odemknout display: animace sipek, dochazi k pozastaveni produkce hudby.Musel jsem prejit na klasicke odemykani,tzn. tapout na display vlevo dole "odemknout" a pak potvrdit "odemknout" vpravo na stredu.
Zhouba
nováček
nováček

Problémy - Omnia II

Post by Zhouba »

Máte někdo ponětí, co jsou zač soubory v adresáři Windows s příponou DRM a RGU ? Mám jich tam desítky a protože jsem rámcově pořádkumilovný, tak jestli mají nějaké opodstatnění své existence. Děkuji :)
Gugiamara
nováček
nováček
Zařízení: Sony Xperia Ray

Problémy - Omnia II

Post by Gugiamara »

Nevim, zda to muze mit nejakou spojitost, ale po hard resetu mi nejde nainstalovat klient pro Windows Marketplace, neustale naskakuje chybova hlaska s problemy s pripojenim /pritom wi-fi funguje u ostatnich programu bez problemu/...

EDIT: Obdobne je to i u MyPhone aplikace, ani ta se nepripoji...
Zhouba
nováček
nováček

Problémy - Omnia II

Post by Zhouba »

Problém vyzvánění - jestliže si nastavím do buzení vlastní melodii, tak mi ji systém po 45 vteřinách "utne". Ne že bych se do 45 vteřin nevzbudil :) , ale chci si poslechnout celou melodii. Nesetkal jste se někdo s tím ?
Arny_CZ
nováček
nováček
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i

Problémy - Omnia II

Post by Arny_CZ »

To bude zřejmě takto nastavené schválně. Můj starý SE K75Oi to tak dělá také, nepřehraje celou skladbu, ale hraje jen určitý nastavený čas. U Omnie si můžeš nastavit i opakované buzení a můžeš si zvolik počet opakování a za jak dlouho po prvním buzení se má zapnout další. Když by jsi měl tedy 5-ti minutovou skladbu a Omnie by to "neutla" a nastavil by sis opakované buzení třeba po třech minutách, tak by ti to Omnie nejspíše stejně "utla" a nedoposlouchal bys ji celou :grin:
Zřejmě je délka melodie při buzení nastavena schválně tak, aby čas nepřesáhl minutu. Je ale možné, že existuje nějaký program třetí strany, který by Tvůj požadavek splňoval, ale z vlastní zkušenosti žádný neznám, třeba poradí někdo jiný.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Problémy - Omnia II

Post by barberry.pha »

zdravim .. mam takovy problem ... kdyz mam pusteny radio a zapnu operu tak se mi po chvili radio vypne .. koukal jsem a v radiu mam vypnute aby se vypinalo pri zapnuti jinyho programu .... kdyz si pres media player pustim nejakou hudbu tak kdyz mam zapnutou operu tak to bez problemu bezi ...
u HDecka mi slo normalne mit pusteny radio a byt zaroven na netu ...
tak jestli to mam jenom ja nebo to ma vetsina ...
diky moc :wink:
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Problémy - Omnia II

Post by sh.a.rk »

Zhouba wrote:Problém vyzvánění - jestliže si nastavím do buzení vlastní melodii, tak mi ji systém po 45 vteřinách "utne". Ne že bych se do 45 vteřin nevzbudil :) , ale chci si poslechnout celou melodii. Nesetkal jste se někdo s tím ?
Na budiky by som skusil nieco kvalitnejsie, napr. g-alarm za 5€ si tam nastavis co len chces a ako dlho aby ta to budilo taka vychytavka sa mi tam paci co sa vola bludisko :lol:
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Problémy - Omnia II

Post by barberry.pha »

funguje vam normalne Xtrakt? mi se po naistalovani nechce rozebehnout ...
Zhouba
nováček
nováček

Problémy - Omnia II

Post by Zhouba »

G-alarm - to je přesně co jsem hledal, díky - :)
Vasezzz
nováček
nováček

Problémy - Omnia II

Post by Vasezzz »

Mam datovy tarif, kdyz si prohlizim internet tak mi to zadne penize nebere. Ale jak najedu na youtube a poustim si videa, tak mi to zacina brat penize a videa maji mizernou kvalitu. Podruhe jsem kvuli tomu v minusu. Nevite cim to muze byt, ze mi penize ubira jenom to youtube i kdyz mam datovy tarif? Dekuji za odpoved.
romiseklbc
nováček
nováček
Zařízení: LG G3

Problémy - Omnia II

Post by romiseklbc »

Ono záleží u jakého operátora máš onen datový tarif. Já mám O2 a dat. tarif a u toho platí pravidla FUPu. U O2 je to 150MB za měsíc (http://www.cz.o2.com/osobni/internet-v-mobilu/" onclick="window.open(this.href);return false;). Tak si myslím, že stáhneš více dat díky tomu youtube.com, překročíš FUP a operátor ti to pak samozřejmě napočítá :cry: Chce to vědět, kolik máš FUP a hlídat data ;-)
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”