Problémy - Omnia II
-
marek Ťupa
Problémy - Omnia II
Prosím vás, potřeboval bych poradit... Je to taková kravinka, ale docela dost mě to štve. Když kliknu nahoru k baterce, zvuku, signálu atd. měla by vyjet taková větší tabulka, ve které mám na výběr. Ta vyskočí, ale jedno políčko je tam prázdné a to baterka. Zkoušel sem vypnout a znovu zapnout telefon a stejně nic. Mám Shell 3,5 takže mi to zas tak nevadí - mám ikonu baterie na obrazovce, ale stejně. Zajímalo by mě jestli s tím máte někdo zkušenost, nebo je to chyba jen u mě...
-
Mik98
- nováček

- Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Problémy - Omnia II
No tak vsetko som odinstaloval, stiahol som si najnovsiu verziu Samsung New PC studio. Nainstaloval som to ako spravca a nicromiseklbc wrote:Já bych program asi odinstaloval. Pak si stáhl program z webu samsungu. Pro jistotu, tam by měla být poslední verze![]()
Nakonec bych připojil telefon k PC a spustil instalaci a opět jako správce. To by mělo zabrat, já to tak instaloval a vše funguje na Vistách, jak má
Problémy - Omnia II
Dělalo mi to samé po instalaci studia z CD. Odinstaloval jsem, pročistil registry, nainstaloval verzi New_PC_Studio_1.2.1IH2 a dokonce mi šly nahrát kontakty ze souboru csv, což u předchozí verze nešlo. Jinak studio jsem použil pouze pro tuto operaci, zbytek obstará ve Vistě "Centrum zařízení Windows mobile". 
-
Mik98
- nováček

Problémy - Omnia II
No nic ziadna zmena, asi to necham tak.. Zaobidem sa dufam aj bez toho
- romiseklbc
- nováček

- Zařízení: LG G3
Problémy - Omnia II
Já mám na těch Vistách Samsung New PC Studio. Jak jsem již psal, stáhl jsem ho na webu Samsungu a to přímo v podpoře k Omnia II. U tebe bych řekl, že se ti tam někde perou ovladače na Omnia II. Ale kde, to těžko říct. Jak jsem již psal, já také raději volím Centrum zařízení Windows Mobile s kombinací MyPhone od Microsoftu
Zkus se kouknout při spuštění programu do logu windows, jestli ti to třeba nevyhazuje nějakou chybu při načítání ovladače k telefonu.
-
Arny_CZ
- nováček

- Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Problémy - Omnia II
to MIK98
nevím, zda by to mohlo pomoci, ale zkoušel jsi v nastavení Omnie změnit nastavení v položce "USB připojení" ?
Netvrdím, že to pomůže, jen mě napadlo, že za pokus to stojí.
nevím, zda by to mohlo pomoci, ale zkoušel jsi v nastavení Omnie změnit nastavení v položce "USB připojení" ?
Netvrdím, že to pomůže, jen mě napadlo, že za pokus to stojí.
-
Mik98
- nováček

Problémy - Omnia II
V tejto polozke sa da vybrat bud ActiveSync alebo sa da telefon pouzit ako externy HD teda ako velkokapacitne zariadenie, a nepomohlo ani ked som toto nastavenie zmenil
-
Okuliarnik
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung i8000 Omnia 2
Problémy - Omnia II
Zdravim,
viete poradit nieco, aby som mal v internetovom prehliadaci kurzor? Potrebujem to pri niektorych webovych strankach, kde staci iba umiestnit kurzor na urcite miesto na zobrazenie informacii,ponuku menu ap.
Dik
viete poradit nieco, aby som mal v internetovom prehliadaci kurzor? Potrebujem to pri niektorych webovych strankach, kde staci iba umiestnit kurzor na urcite miesto na zobrazenie informacii,ponuku menu ap.
Dik
Problémy - Omnia II
čau,
začal sem mít po resetu problém s přehráváním hudby, vše jede ok než se vypne obrazovka kvůli baterce, písnička se mi pak vždy po 10 sekundách zastaví a po další sekundě zas začne hrát, nevíte co by stím mohlo být ? (používám media player)
Předem dík za všechny rady.
začal sem mít po resetu problém s přehráváním hudby, vše jede ok než se vypne obrazovka kvůli baterce, písnička se mi pak vždy po 10 sekundách zastaví a po další sekundě zas začne hrát, nevíte co by stím mohlo být ? (používám media player)
Předem dík za všechny rady.
Problémy - Omnia II
Tak to dela uzamceni klaves.Setkal jsem se s timto problemem take. Pri animaci jak odemknout display: animace sipek, dochazi k pozastaveni produkce hudby.Musel jsem prejit na klasicke odemykani,tzn. tapout na display vlevo dole "odemknout" a pak potvrdit "odemknout" vpravo na stredu.
Problémy - Omnia II
Máte někdo ponětí, co jsou zač soubory v adresáři Windows s příponou DRM a RGU ? Mám jich tam desítky a protože jsem rámcově pořádkumilovný, tak jestli mají nějaké opodstatnění své existence. Děkuji 
Problémy - Omnia II
Nevim, zda to muze mit nejakou spojitost, ale po hard resetu mi nejde nainstalovat klient pro Windows Marketplace, neustale naskakuje chybova hlaska s problemy s pripojenim /pritom wi-fi funguje u ostatnich programu bez problemu/...
EDIT: Obdobne je to i u MyPhone aplikace, ani ta se nepripoji...
EDIT: Obdobne je to i u MyPhone aplikace, ani ta se nepripoji...
Problémy - Omnia II
Problém vyzvánění - jestliže si nastavím do buzení vlastní melodii, tak mi ji systém po 45 vteřinách "utne". Ne že bych se do 45 vteřin nevzbudil
, ale chci si poslechnout celou melodii. Nesetkal jste se někdo s tím ?
-
Arny_CZ
- nováček

- Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Problémy - Omnia II
To bude zřejmě takto nastavené schválně. Můj starý SE K75Oi to tak dělá také, nepřehraje celou skladbu, ale hraje jen určitý nastavený čas. U Omnie si můžeš nastavit i opakované buzení a můžeš si zvolik počet opakování a za jak dlouho po prvním buzení se má zapnout další. Když by jsi měl tedy 5-ti minutovou skladbu a Omnie by to "neutla" a nastavil by sis opakované buzení třeba po třech minutách, tak by ti to Omnie nejspíše stejně "utla" a nedoposlouchal bys ji celou
Zřejmě je délka melodie při buzení nastavena schválně tak, aby čas nepřesáhl minutu. Je ale možné, že existuje nějaký program třetí strany, který by Tvůj požadavek splňoval, ale z vlastní zkušenosti žádný neznám, třeba poradí někdo jiný.
Zřejmě je délka melodie při buzení nastavena schválně tak, aby čas nepřesáhl minutu. Je ale možné, že existuje nějaký program třetí strany, který by Tvůj požadavek splňoval, ale z vlastní zkušenosti žádný neznám, třeba poradí někdo jiný.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Problémy - Omnia II
zdravim .. mam takovy problem ... kdyz mam pusteny radio a zapnu operu tak se mi po chvili radio vypne .. koukal jsem a v radiu mam vypnute aby se vypinalo pri zapnuti jinyho programu .... kdyz si pres media player pustim nejakou hudbu tak kdyz mam zapnutou operu tak to bez problemu bezi ...
u HDecka mi slo normalne mit pusteny radio a byt zaroven na netu ...
tak jestli to mam jenom ja nebo to ma vetsina ...
diky moc
u HDecka mi slo normalne mit pusteny radio a byt zaroven na netu ...
tak jestli to mam jenom ja nebo to ma vetsina ...
diky moc
Problémy - Omnia II
Na budiky by som skusil nieco kvalitnejsie, napr. g-alarm za 5€ si tam nastavis co len chces a ako dlho aby ta to budilo taka vychytavka sa mi tam paci co sa vola bludiskoZhouba wrote:Problém vyzvánění - jestliže si nastavím do buzení vlastní melodii, tak mi ji systém po 45 vteřinách "utne". Ne že bych se do 45 vteřin nevzbudil, ale chci si poslechnout celou melodii. Nesetkal jste se někdo s tím ?
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Problémy - Omnia II
funguje vam normalne Xtrakt? mi se po naistalovani nechce rozebehnout ...
Problémy - Omnia II
G-alarm - to je přesně co jsem hledal, díky - 
Problémy - Omnia II
Mam datovy tarif, kdyz si prohlizim internet tak mi to zadne penize nebere. Ale jak najedu na youtube a poustim si videa, tak mi to zacina brat penize a videa maji mizernou kvalitu. Podruhe jsem kvuli tomu v minusu. Nevite cim to muze byt, ze mi penize ubira jenom to youtube i kdyz mam datovy tarif? Dekuji za odpoved.
- romiseklbc
- nováček

- Zařízení: LG G3
Problémy - Omnia II
Ono záleží u jakého operátora máš onen datový tarif. Já mám O2 a dat. tarif a u toho platí pravidla FUPu. U O2 je to 150MB za měsíc (http://www.cz.o2.com/osobni/internet-v-mobilu/" onclick="window.open(this.href);return false;). Tak si myslím, že stáhneš více dat díky tomu youtube.com, překročíš FUP a operátor ti to pak samozřejmě napočítá
Chce to vědět, kolik máš FUP a hlídat data