GPS u fotek
- honefr
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
GPS u fotek
Dobrý den, měl bych otázečku jak zapnout aby u každé fotky byla uložená GPS. Někde jsem to tu viděl, mám pocit že ňáký zásah v registrech ale už týden hledám a nemůžu nic najít jak na to
. Už jsem to zkoušel zde na ňákem tady všeobecném foru (pro nováčky) ovšem bez úspěchu. Tak mě napadlo založit nové téma že by to mohl uvidět někdo kdo by věděl. Prosím o pomoc, děkuji 
-
kaktus2536
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
GPS u fotek
http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104" onclick="window.open(this.href);return false; konkrétně bod 6.
- honefr
- častý přispěvatel

GPS u fotek
Ovšem s tímhle mám problém že pokud zapnu GPS Foto tak se ukáže: Inicializace GPS a donekonečna to bliká 
-
kaktus2536
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
GPS u fotek
No například v budovách to většinou nefunguje, funguje to jen když je vidět na oblohu.
-
lacop
- nováček

- Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)
GPS u fotek
... a ešte pomáha pomocou QuickGPS stiahnuť tzv. efemeridy satelitov. Značne to urýchľuje fix polohy. Robí sa to cez menu START-NÁSTROJE-QUICKGPS a kliknúť na Prevziať.
- honefr
- častý přispěvatel

GPS u fotek
Tak teď jsem pohledal tady na foru a přej aby to fungovalo musí na pozadí běžet google mapy nebo ňáká navigace, no a světe div se funguje to
, jinak bez těh google map nepomáhá QickGPS a zkoušel jsem venku.
Takže už to mám napůl vyřešené ale nevíte někdo jak ten foťák zprovoznit bez spuštěných google map? Docela je to divné před každou fotkou spouštět mapy 
-
lacop
- nováček

GPS u fotek
Na pozadí nemusí nič behať. Ale keď si človek spustí nejakú navigáciu a počká na fix polohy, tak to samozrejme pomôže. Potom aj po zavretí navigačného programu fix prebehne rýchlejšie. Aj v aplikácii fotoaparátu v režime GPS foto.
- honefr
- častý přispěvatel

GPS u fotek
Tak u mě to nejde, pokud na pozadí neběží mapy tak se foťák nespustí ani za hodinu 
-
lacop
- nováček

GPS u fotek
Skús sa s tým ešte pohrať. Nevidím dôvod, prečo by to u teba nechodilo tak, ako má, keď ti v iných aplikáciách GPS funguje.
U mňa to funguje. Keď robím GPS foto, alebo footprint, nemusím mať na pozadí spustený žiaden ďalší program používajúci GPS.
U mňa to funguje. Keď robím GPS foto, alebo footprint, nemusím mať na pozadí spustený žiaden ďalší program používajúci GPS.