Spb TV

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
mystif
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Spb TV

Post by mystif »

Při spuštění se mi načtou programy. Zvolím program, který chci sledovat a celou dobu mi to píše Otevírání... a nic už se dál neděje. Není potřeba mít ještě něco instalovaného aby to chodilo? Spouštím to na síti 3G

Díky moc
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Spb TV

Post by Petulinek »

Já zkoušel dvě verze, jedna mi nechodila stejně jak píšeš, druhá mi funguje. Jedná se o 1.2.0 build 1833
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Spb TV

Post by Petulinek »

Verze 1.2 je v minimalne 2 buildech, jeden funguje, ten druhy (nejak 1965 nebo tak nejak) ne...
Franky52
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by Franky52 »

poslední sestavení SPB TV 1.2 je 1980 a jede bez problémů
lacop
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)

Spb TV

Post by lacop »

Potvrdzujem vyššie napísané. Aj u mňa SPB TV v1.2.0. Build 1980 funguje bez problémov.
mystif
nováček
nováček

Spb TV

Post by mystif »

Paráda už to jede ale teda spíš se to seká než že by se na to dalo koukat ... :-))) zkoušel jsem jen na G zítra testnu na 3G
slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Spb TV

Post by slawski »

:) Ahoj jake programy na tom jedou?
jarysek120
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by jarysek120 »

spb tv 1.2 taky bez problemu cesky je tam myslim jen 24 a to musis dat kod na registraci.. ale je tam dost sportovnich..
Franky52
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by Franky52 »

Registruje se celý program SPB TV, ne televizní programy. Bohužel, Rusáci na nás, i přes dřívější ujišťování, že okruh stanic v češtině rozšíří, kašlou. Je tam jen ČT24 a pak ještě slovenská TA3. Ale taková hudební hitparáda na nějaké arabské televizi, to je "paráda"!
krehla
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iP5S

Spb TV

Post by krehla »

ct24 tam nemam :-( zato ta3 ano a spoustu dalsich arabskych, angl, nemeckych atd... daji se nejak programy dodat nebo zalezi jen na spb...? stahnul jsem si to kvuli olympiade a ono prd :-( por. znate nejaky jiny programek na tv?
jarsou
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by jarsou »

ČT24 teď po dobu olympiády není volně v zahraničí přístupná, proto ji asi vyřadili. Mně také zmizela.
Nainstaluj si Operu Mobile - viz diskuse http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=129&t=17771" onclick="window.open(this.href);return false;
a pak můžeš ČT24 na http://www.ct24.cz" onclick="window.open(this.href);return false; normálně přijímat.
Bohužel olympiádu jsem nikde volnou, která by chodila, nenašel, protože naši to nevysílají ve Flashi, ale v Silverlightu, což žádný z mobilních prohlížečů ani programů neumí. Škoda....
Pokud by někdo nějaké vysílání našel, budu velice rád!!!!
krehla
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by krehla »

ve flashi je tady http://www.eurovisionsports.tv/olympics/" onclick="window.open(this.href);return false; ale opera mi to nechce prehrat a ie to nacita a nacita ale nespusti :-(
jarsou
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by jarsou »

Jojo, o tom jsem psal v diskuzi k Opeře. Asi použili vyšší verzi Flashe, než je v Opeře...
Bohužel jinou stránku jsem nenašel, němci nás k sobě nepustí....
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310

Spb TV

Post by Qaz »

Zkuste to přehrát ve Skyfire (ať už flash nebo silverlight). V tomhle prohlížeči jsem se díval v pondělí na živý přenos představení WP7 na MWC ze stránek microsoftu což bylo v Silverlightu a šlo to v pohodě :-).
krehla
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by krehla »

tak ve skyfire funguje ale nejde nic spustit: "Litujeme tento program neni kvulu omezenym autorskym pravum dostupny ve vasi zemi." Da se to nejak obejit?
jarsou
přispěvatel
přispěvatel

Spb TV

Post by jarsou »

asi ne, Skyfire pracuje nejspis jako Opera turbo pres jejich server a ten je v USA a ne v EU... Zkousel jsem najit televize s OH v USA, ale ani ty nesly.
Post Reply

Return to “HTC HD2”