Volna Flash pamet
Volna Flash pamet
Vsiml jsem si, ze mi zahadne ubyva volna flash pamet. Pri milnem spusneti instalace jedne aplikace a jejim zruseni se opet zmensila, takze se ty data ukladaji zrejme zrejme do tempu - podobne jako u desktopovych woken. Lze tuhle slozku nejak vystopovat a nepotrebny obsah smazat??? Uz mi takhle zmizelo asi 35 MB a je to hodne neprijemne prichazet takhle o volne misto kvuli nedoladenemu systemu...
Volna Flash pamet
PDA chce zálohovat, zálohovat, zálohovat a čistit, čistit, čistit. Programů je na to dost!
Volna Flash pamet
Co takhle kouknout do Opery a vymazat cache a podobné blbosti jako je historie....
Volna Flash pamet
A neporadil by si nejake ty programky???Jsem v tomhle uplny amater a tohle me vazne stve...Franky52 wrote:PDA chce zálohovat, zálohovat, zálohovat a čistit, čistit, čistit. Programů je na to dost!
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Volna Flash pamet
zkus pouzit tady ten
ja ho pouzival u HDecka a taky zkusit promazat historii v opere 
- Attachments
-
- htcAddicts cleanRAM v1.6.cab
- (301.96 KiB) Downloaded 184 times
Volna Flash pamet
Jojo,tohle uz pouzivam ale to je jen na cisteni ram...to me netrapi...misro ve flash si vesele mizi dal...od vcera dalsich 5MB
Volna Flash pamet
Další programy na čištění: SK Tools, Mem Maid, Pocket Mechanic. Hlavně ten prvně uvedený. Jeho poslední verze už počítá s rozlišením HTC HD2 a ten druhý je dokonce i v češtině. Ale kombinace všech je parádní.U toho CleanRamu ale také záleží na nastavení. No a samozřejmě nejdůležitější je vše, co je možné, instalovat na kartu, ne do vnitřní paměti...
Jo a k Pocket Mechanic je i český návod:
Jo a k Pocket Mechanic je i český návod:
Code: Select all
http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=87-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Volna Flash pamet
Čištění je sice nutné, ale nikoliv dostačující. Je třeba průběžně odmazávat SMSky, důležité je nasměrovat přílohy e-mailů na kartu.
A na rozdíl od Franky52, vůbec není nejdůležitější vše, co je možné, instalovat na kartu, ne do vnitřní paměti...
Naopak vnitřní paměti má být tolik, aby se vše potřebné na ni mohlo nainstalovat.
Sense nepoužívám nejen proto, že se mi nelíbí, ale hlavně proto, že spotřebovává nechutné množství paměti.
Při použití Lite verzí ROMky je paměti dostatek.
A na rozdíl od Franky52, vůbec není nejdůležitější vše, co je možné, instalovat na kartu, ne do vnitřní paměti...
Naopak vnitřní paměti má být tolik, aby se vše potřebné na ni mohlo nainstalovat.
Sense nepoužívám nejen proto, že se mi nelíbí, ale hlavně proto, že spotřebovává nechutné množství paměti.
Při použití Lite verzí ROMky je paměti dostatek.
Volna Flash pamet
V tomto souhlas. Až tak striktně jsem to s instalací na paměťovku nemyslel. Na druhou stranu mně zase Sense vyhovuje, programů v přístroji víc než dost a paměť stále velmi dostačující. Kam se v tomto srovnání hrabe Omnie i900, kterou jsem měl dříve...
-
pdatomas
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Volna Flash pamet
Sorry mozna off topic, ale vysvetli mi nekdo jak se deli interni pamet
mel jsem stejny problem po nainstalovani cabu pro vymaz a presunuti cache na pametovou kartu a promazani nekterych programu jsem se vratil z 20 Mb zpet na cca. 50 Mb volnyc
ale trochu v tom litam - pri lustraci pameti pres system, pamet, objevi se mi dve informace o vnitrni pameti
pamet uloziste 50,81 MB
program volna 160,71 MB
neni to jedno a to same prosim o vysvetleni Diky
mel jsem stejny problem po nainstalovani cabu pro vymaz a presunuti cache na pametovou kartu a promazani nekterych programu jsem se vratil z 20 Mb zpet na cca. 50 Mb volnyc
ale trochu v tom litam - pri lustraci pameti pres system, pamet, objevi se mi dve informace o vnitrni pameti
pamet uloziste 50,81 MB
program volna 160,71 MB
Volna Flash pamet
Nainstaloval jsem mraky softu, ale i blbostí,které šly hned ven. Vždycky dva tři dny stahuju pak to tam najednou naperu, většinu zase vyházím. Ale vždy před takovou hromadnou invazí UDĚLÁM ZÁLOHU . Zkontroluju stav paměti před a po a pokud něco nesedí, obnovím ze zálohy a znovu naistaluju jen to co se mi líbí. Pač novej program může rozhodit už naistalovanej....
Úložiště volná 107 MB
Program volná 195 MB
Používám i Clean temp 1.2.3.
Úložiště volná 107 MB
Program volná 195 MB
Používám i Clean temp 1.2.3.
Volna Flash pamet
To jsou základy práce s PDA. Dobré je si přečíst následující.pdatomas wrote:Sorry mozna off topic, ale vysvetli mi nekdo jak se deli interni pamet
pamet uloziste 50,81 MB
program volna 160,71 MB
Code: Select all
http://www.ce4you.cz/support/detail.asp?p=0&a=177&pc=Volna Flash pamet
Chci ze zeptat po instalaci cabu a přesunutí cache na kartu nejsou nějaké problémy? ten cab se instaluje do telefonu nebo na kartu a ještě je tam ještě jeden soubor ten se taky musí instalit?Dík.
-
pdatomas
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Volna Flash pamet
to martasx. jo plne funkcni podivej na xda , jeste je potreba programu sdkcert, poledej na googlu nebo na xda.
to franky52 . diky za info, procetl, to jsou poisys a zaklady, mne spis zajima, jak HD2 zaplnuje pamet programy,
to franky52 . diky za info, procetl, to jsou poisys a zaklady, mne spis zajima, jak HD2 zaplnuje pamet programy,
-
jarysek120
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Volna Flash pamet
co je to uloziste telefonu? uz mam jen 8mega... ???? jak to vycistim?
Volna Flash pamet
Sakra, lidi, to si nemůžete nastudovat trochu teorie?Vždyť stačí nebýt líný číst!!!
Volna Flash pamet
Mam dotaz, lze zalohovat tim stylem ze si po hard resetu nahraju co vim ze je funkcni provedu komletni zalohu a pak zkousim dalsi aplikace - v pripade nejakeho kixu obnovim z te kompletni zalohy???Umi to treba SPB Backup???Franky52 wrote:PDA chce zálohovat, zálohovat, zálohovat a čistit, čistit, čistit. Programů je na to dost!
Volna Flash pamet
Přesně tohle umí! A je dobré před každou instalací nového neznámého programu si udělat zálohu a v případě potíží obnovit stav před instalací. Zálohovací soubory si můžeš ukládat na paměťové karty i v PC.
Volna Flash pamet
Jo,diky moc...abych po kazdem padu systemu nemusel delat hard reset...ale jen obnovil ze zalohy uz s nastavenym systemem a funkcnima aplikacema...jeste jednou dik...
Volna Flash pamet
Mám dotaz, jaký SW na zálohování doporučujete? Pokud možno v češtině.