FPSEce pro OmniiPro

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

FPSEce pro OmniiPro

Post by tgregi »

rybar73 wrote:Tak ver nebo ne ale mi to takhle proste nefunguje. Muzes mi poslat tvuj config s nastavenim tech tlacitek?
no na kazdou hru si to musis nastavit zvlast...
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

FPSEce pro OmniiPro

Post by Daidalos »

To by mně zajímalo jak si to udělal,ja vždy když vysunu klávesnici tak mi zmizí ty nastavení atd..prostě fullscreen.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

FPSEce pro OmniiPro

Post by Svestka »

Klikneš na tlačítko na obrázku vysuneš klávesnici stiskneš HW tlačítko na klávesnici, zasuneš klávesnici a pořád tak dokola :)

P.s. Když jsem zkoušel GTA tak se mi vyskytlstejný problém jako psal někde tuším Jirka, že FPSECE padá cca po 5 minutách. Máte někdo řešení na tento problém ?
Daidalos
smartstar
smartstar

FPSEce pro OmniiPro

Post by Daidalos »

No tak to jsem střevo. Kliknu na tlačítko ovladače, a pak?
Navíc když vysunu a zase zasunu klávesnice,menu se mi vrátí do hlavní nábídky s obrázkem Playstationu.

Já mám GTA 2 a funguje ;-)
Svestka
smartguru
smartguru

FPSEce pro OmniiPro

Post by Svestka »

No to nevadí, že se ti vrátí zpátky do menu FPSECE ale klávesa se ti uloží. Jednoduše klikneš na tlačítko přímo na obrázku gamepadu pokud jsi klikl správně tak se ti musí dané číslice které patří k danému tlačítku (určující ASCII kódtlačítka) změnit na dvě pomlčky poté až vysuneš klávesnici a zmáčkneš danou klávesu přičemž ta by se ti měla namapovat místo pomlček.
Daidalos
smartstar
smartstar

FPSEce pro OmniiPro

Post by Daidalos »

Už to funguje dík moc ;-)
Bohužel Omnia evidentně nestíhá,tedy hra je plynulá,ale když třeba nastoupím do auta spadne to s chybovým hlášením :???:
Svestka
smartguru
smartguru

FPSEce pro OmniiPro

Post by Svestka »

Samozřejmě nemáš zač. No ale chybové hlášení nemá nic společného s tím, že by něco nestíhalo.
Daidalos
smartstar
smartstar

FPSEce pro OmniiPro

Post by Daidalos »

To jo myslel jsem to spíš obrazně ;-) poslední dobou mi takhle hodně padají aplikace a vůbec nevím,čím to je :-(
Svestka
smartguru
smartguru

FPSEce pro OmniiPro

Post by Svestka »

No mi nic jiného nepadá takže nevím tuším ale, že i Jirka psal že mu FPSECE padá tak bylo by fajn kdyby se vyjádřil. :)
tgregi
přispěvatel
přispěvatel

FPSEce pro OmniiPro

Post by tgregi »

me nic nepada ale gta 2 teda plynue nejde.....
Daidalos
smartstar
smartstar

FPSEce pro OmniiPro

Post by Daidalos »

Já mam WM 6.5 a GTA2 mi jde relativně plynule mezi 45-25 FPS ;-)
Svestka
smartguru
smartguru

FPSEce pro OmniiPro

Post by Svestka »

No dvojku jsem nezkoušel ale jednička jede velice krásně dost pomůže nastavit procesor na maximum a ještě mi pomohlo i v fpse.ini (tedy je to alespoň můj pocit ale přijde mi že to zvedlo i fps) autoSpeed dát na off a ARMCoreV5 jsem dal na off také s tím že mám zaplý ArmCoreMMX tedy ten mám na on, zkuste a řekněte jestli pomohlo. Ale ať tak či tak GTA 1 je hratelné docela pěkně i když na té klávesnici to pořád není ono pořád je to pouze hříčka ale je pravda, že konkrétně to GTA zabavit dokáže, především kvůli nostalgie :) jen kdyby to ještě nepadalo.
tgregi
přispěvatel
přispěvatel

FPSEce pro OmniiPro

Post by tgregi »

a vam to fps ukazuje dobre? me to ukazuje treba fps 60 kdyz naklikam max hodnotu toho "urychlvoace" ale hra se pritom seka jak svine........
Svestka
smartguru
smartguru

FPSEce pro OmniiPro

Post by Svestka »

On to totiž není urychlovač jak píšeš tedy pokud myslíš frameskip ale je to možnost přeskakovat každý x-tý snímek tedy zařízení nemusí renderovat každý snímek což přináší jisté zrychlení ovšem přicházíš o reálné snímky tudíž při velké hodnotě frameskipu nemáš dostatežný počet reálně vyrenderovaných snímků = sekaný obraz. Co se týká plynulosti tak já mám GTA 1 plynulé a frameskip mám na 0 nebo na 1. Ale po jisté době to padne :)
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”