no na kazdou hru si to musis nastavit zvlast...rybar73 wrote:Tak ver nebo ne ale mi to takhle proste nefunguje. Muzes mi poslat tvuj config s nastavenim tech tlacitek?
FPSEce pro OmniiPro
FPSEce pro OmniiPro
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
FPSEce pro OmniiPro
To by mně zajímalo jak si to udělal,ja vždy když vysunu klávesnici tak mi zmizí ty nastavení atd..prostě fullscreen.
FPSEce pro OmniiPro
Klikneš na tlačítko na obrázku vysuneš klávesnici stiskneš HW tlačítko na klávesnici, zasuneš klávesnici a pořád tak dokola 
P.s. Když jsem zkoušel GTA tak se mi vyskytlstejný problém jako psal někde tuším Jirka, že FPSECE padá cca po 5 minutách. Máte někdo řešení na tento problém ?
P.s. Když jsem zkoušel GTA tak se mi vyskytlstejný problém jako psal někde tuším Jirka, že FPSECE padá cca po 5 minutách. Máte někdo řešení na tento problém ?
-
Daidalos
- smartstar

FPSEce pro OmniiPro
No tak to jsem střevo. Kliknu na tlačítko ovladače, a pak?
Navíc když vysunu a zase zasunu klávesnice,menu se mi vrátí do hlavní nábídky s obrázkem Playstationu.
Já mám GTA 2 a funguje
Navíc když vysunu a zase zasunu klávesnice,menu se mi vrátí do hlavní nábídky s obrázkem Playstationu.
Já mám GTA 2 a funguje
FPSEce pro OmniiPro
No to nevadí, že se ti vrátí zpátky do menu FPSECE ale klávesa se ti uloží. Jednoduše klikneš na tlačítko přímo na obrázku gamepadu pokud jsi klikl správně tak se ti musí dané číslice které patří k danému tlačítku (určující ASCII kódtlačítka) změnit na dvě pomlčky poté až vysuneš klávesnici a zmáčkneš danou klávesu přičemž ta by se ti měla namapovat místo pomlček.
-
Daidalos
- smartstar

FPSEce pro OmniiPro
Už to funguje dík moc 
Bohužel Omnia evidentně nestíhá,tedy hra je plynulá,ale když třeba nastoupím do auta spadne to s chybovým hlášením
Bohužel Omnia evidentně nestíhá,tedy hra je plynulá,ale když třeba nastoupím do auta spadne to s chybovým hlášením
FPSEce pro OmniiPro
Samozřejmě nemáš zač. No ale chybové hlášení nemá nic společného s tím, že by něco nestíhalo.
-
Daidalos
- smartstar

FPSEce pro OmniiPro
To jo myslel jsem to spíš obrazně
poslední dobou mi takhle hodně padají aplikace a vůbec nevím,čím to je 
FPSEce pro OmniiPro
No mi nic jiného nepadá takže nevím tuším ale, že i Jirka psal že mu FPSECE padá tak bylo by fajn kdyby se vyjádřil. 
FPSEce pro OmniiPro
me nic nepada ale gta 2 teda plynue nejde.....
-
Daidalos
- smartstar

FPSEce pro OmniiPro
Já mam WM 6.5 a GTA2 mi jde relativně plynule mezi 45-25 FPS 
FPSEce pro OmniiPro
No dvojku jsem nezkoušel ale jednička jede velice krásně dost pomůže nastavit procesor na maximum a ještě mi pomohlo i v fpse.ini (tedy je to alespoň můj pocit ale přijde mi že to zvedlo i fps) autoSpeed dát na off a ARMCoreV5 jsem dal na off také s tím že mám zaplý ArmCoreMMX tedy ten mám na on, zkuste a řekněte jestli pomohlo. Ale ať tak či tak GTA 1 je hratelné docela pěkně i když na té klávesnici to pořád není ono pořád je to pouze hříčka ale je pravda, že konkrétně to GTA zabavit dokáže, především kvůli nostalgie
jen kdyby to ještě nepadalo.
FPSEce pro OmniiPro
a vam to fps ukazuje dobre? me to ukazuje treba fps 60 kdyz naklikam max hodnotu toho "urychlvoace" ale hra se pritom seka jak svine........
FPSEce pro OmniiPro
On to totiž není urychlovač jak píšeš tedy pokud myslíš frameskip ale je to možnost přeskakovat každý x-tý snímek tedy zařízení nemusí renderovat každý snímek což přináší jisté zrychlení ovšem přicházíš o reálné snímky tudíž při velké hodnotě frameskipu nemáš dostatežný počet reálně vyrenderovaných snímků = sekaný obraz. Co se týká plynulosti tak já mám GTA 1 plynulé a frameskip mám na 0 nebo na 1. Ale po jisté době to padne