První pohled na komunikátor mivvy zero (video s komentářem)
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Přesně tak přes 3G valí internet.
-
S4crifice
- nováček

- Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12
Já nevím, já nemám žádnej neomezenej datovej tarif, takže já se stejně připojuju, když už, tak doma na wifi, anebo někde na známých místech na veřejnou wifi, takže absence 3G mě fakt netrápí 
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

Přesně tak většina uživatelů 3G nevyužije.
A pokud netráví většinu dne na internetu z PDA,tak jim nebude vadit ani QVGA rozlišení displeje.
Je to krásný stroj pro masy.
A pokud netráví většinu dne na internetu z PDA,tak jim nebude vadit ani QVGA rozlišení displeje.
Je to krásný stroj pro masy.
-
fjungbklofe
- nováček

- Zařízení: HTC
Tak ja nvm, vlastnim Mivvy One a až na jeho spracovanie ( hlavne ten krasny kryt baterie) som celkom spokojny. Myslim, ze s upgradeom na 6.5 sa aj zrychlil. A Tumek ja teda s SPB Mobile SHell nemam ziadny problem, vsetko plynule. A volnej ram mam po resete zhruba 63, teraz avsak okolo 56-58. Tento zero toho ma nejak pomenej. A jedna "chybicka" ked si predstavim ako strasne foti moj 3,2 megapixelovy tak si nedokazem ake strasne fotky musi robit tento. Tak ale kvoli fotaku som si ho nekupoval a na odfotenie cestovnych poriadkov staci. A dufam, ze Mivvy sa pouci do buducnosti aj s vydrzou. Nie je problem ho vybit za pol dna. fjung...
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

Ještě jsem nepotkal zařízení s WM co by vydrželo při maximální zátěži celý den, takže to nebude vina Mivvy.
S fotoaparátem dosti obdobné, PPC prostě moc dobře nefotí i když mají slušné parametry mezi fotoaparáty v telefonech.
S fotoaparátem dosti obdobné, PPC prostě moc dobře nefotí i když mají slušné parametry mezi fotoaparáty v telefonech.
Zhava mozna jo, ale neprodejna. Na GPS cip slysi zakaznik velice dobre.pcwifi wrote:libi se mi, ze pristroj neprodrazuje 3G, naopak by nebylo spatne, kdyby byla i verze bez GPS,cena by jeste klesla a byla by to velmi zhava novinka
Moc pěknej přístroj ... vybírám jaký chytry telefon si pořídit ... už sem byl skoro rozhodnutý koupit (teda spíš si počkat na) Samsung Corby Pro, pak mě začlo vadit že nema OS ... tak sem si řikal že Omnia by byla fajn ... od té mě dost lidí zrazovalo a začal sem přemýšlet o HTC Touch 2 ... teď přišlo tohle Mivvy a ja si říkám ... je to konečně to co hledám? Těžko říct, možná jo ... ale na druhou stranu si říkám jestli 2,8'' displej stačí, že by 3,2'' byl lepší ... ale to už bych chtěl VGA displej a to zas sune cenu hodně nahoru ...
Je to zamotaný kruh
Mobil využívám hlavně na internet a prohlížení netu na mém BenQ-Siemensu E71 s malým a bezdotykovým displejem neni uplně to pravé:)
Je to zamotaný kruh
Mobil využívám hlavně na internet a prohlížení netu na mém BenQ-Siemensu E71 s malým a bezdotykovým displejem neni uplně to pravé:)
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
Tak na prehliadanie netu odporucim minimalne VGA displej.. Da sa aj na QVGA ale zoderies si kozu na prste ako budes scrolovat 
No tak to to VGA rozlišení přece jen zvaž, 2,8 je jednak relativně malý displej, ale hlavně ti QVGA zobrazí opravdu málo informací...
Tak to asi budu muset počkat až nějaky HTC, nebo něco jinýho, s VGA klesne s cenou poo 7 tisic ... vic se mi za mobil davat nechce 
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
chces kupovat novy? ak nie ojizdaka zozenies za celkom fajn cenu uz. Diamond napriklad..
jojo, nový ... když už dává člověk tolik peněz, tak ještě aby měl už použité od někoho, to by se mi moc nelíbilo 
Myslím, že na 2,8 zolla by bylo VGA zbytečné, už mě tu unavujou ti rádoby chytří. Staré legendy, kteřé začínaly na mpx 200 ví své.
Není to zbytečné, Diamond 1 má 2,8" a VGA a díky tomu dokáže na stejné ploše zobrazit 4x více informací než displej s QVGA rozlišením. A rozhodně se nedá říct, že by na tom displeji byly ovládací prvky nebo text příliš malé.
-
S4crifice
- nováček

- Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12
A co takhle IPhone 3G? Dnes už není problém sehnat nový právě kolem 7 tisíc.crazyfish wrote:Tak to asi budu muset počkat až nějaky HTC, nebo něco jinýho, s VGA klesne s cenou poo 7 tisic ... vic se mi za mobil davat nechce
iPhone 3G sem teda pod 10tis nikdy nenašel
Nevim ale ... iPhone mě moc neláká ... nevím proč :D někteří si možná řeknou že jen vůl by radši něco s WM než iPhone ... asi ale patřím mezi ně :D
Až bude čas, tak bych měl zájem o nějakou zevrubnější recenzi - obzvláště mě zajímá psaní SMS (prý to jde jenom stylusem a ještě špatně), pak taky vzhled a rychlost reakcí GPS a výdrž baterie při běžném provozu... Díky!
Recenze je v plánu a ven půjde někdy během ledna (jak jsem ale už několikrát zmiňoval, je to v podstatě to samé jako mivvy one, který už jsem recenzoval), pouze je tam jiné rozlišení displeje a d-pad pod displejem (při rozhodování zda vzít mivvy zero či mivvy one bych určitě volil novější zero).
Tak ted nevim... dneska jsem si zase nasadil brouka do hlavy se Samsungem Lindy... vychazi levneji (sice nema GPS, ale zato ma podporu 3G a lepsi fotak a je o trosku mensi)... Skoda, ze nekde neni srovnani techhle dvou telefonu... Hlavne se bojim vydrze baterky u Mivvyho... GPSka, BT a wifi to asi budou brutalne rychle vybijet...
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Jak můžeš chtít srovnání PDA s hloupým telefonem. To si budeš muset ujasnit co chceš.